Alo, DNA?! Pandele, tun de milioane de lei din bani publici pentru a oferi pomană electorală pentru 1900 de persoane


Alo, DNA?! Pandele, tun de milioane de lei din bani publici pentru a oferi pomană electorală pentru 1900 de persoane

ONG-ul Geeks for Democracy semnalează prin proiectul "Banii noștri" că soțul primăriței din București, edilul orașului Voluntari Florentin Pandele, a dat un nou tun din bani publici în valoare de 3.241.750 lei pentru a oferi pomană electorală pentru 1900 de cetățeni care vor beneficia de ''Servicii de turism monahal și balnear''.

Astfel, ONG-ul face un apel către DNA și Curtea de Conturi pentru a se sesiza în cazul acestui nou tun dat de soțul Gabrielei Firea. 

"Pregătiți-vă de excursia monahal-balneară organizată de Florentin Pandele. Primarul din Voluntari tocmai a dat un nou ''tun'' din bani publici prin ''Direcţia pentru Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară Voluntari'', instituție subordonată Primăriei Voluntari. Soțul doamnei Firea ne anunță că vrea să cumpere ''Servicii de turism monahal și balnear'' în valoare de 3.241.750 lei. Astfel, datorită gestului său vor pleca în excursia monahal-balneară nu mai puțin de 1900 de cetățeni. Fidelizarea electoratului din Banii noștri. Asta face cuplul Firea-Pandele. Alo, Curtea de Conturi a României? Alo, DNA?", a transmis respectivul ONG. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.