De 75 de ani, Stânga ține România în teroare, sărăcie și subdezvoltare!


De 75 de ani, Stânga ține România în teroare, sărăcie și subdezvoltare!

La 6 martie 1945, la București s-a instalat, sub protecția tancurilor sovietice, primul guvern comunist, condus de dr. Petru Groza. De atunci, n-am mai scăpat de ei.

În ultimii 30 ani, România n-a fost nici o clipă sub o conducere formată 100% din oameni de dreapta, onești, atașați valorilor democratice și economiei de piață. Să luăm ca exemplu doar guvernarea din perioada 1996-2000: chiar Emil Constantinescu a recunoscut că a fost învins de Securitate. Desigur, acesta a fost un președinte slab și lipsit de curaj, care de la bun început s-a lăsat împachetat de vechile structuri securiste. Guvernarea Tăriceanu, cu excepția momentului în care a legiferat cota unică, a stat în lesa pesediștilor Hrebenciuc și Geoană. Nici o clipă, repet, România n-a reușit să iasă complet de sub influența mafiei securist-comuniste care a preluat conducerea țării, sub protecția lui Ion Iliescu, în decembrie 1989.

Care-i diferența între comuniștii semi-analfabeți din anii 50 și nulitățile agresive din guvernul Dăncilă? Nu mai sunt tancuri sovietice în țară, dar avem o jandarmerie care i-a atacat brutal pe protestatari. Oponenții nu mai ajung la pușcărie, dar sunt linșați mediatic de mercenarii de la Antena 3. Prea mulți așa-ziși „capitaliști” sunt, de fapt, creațiile unor securiști corupți.

În 2020, trebuie să intrăm cu buldozerul în acest sistem. Ras de la temelie. Dărâmat, așa cum au fost date jos statuile cu Saddam Hussein în Irak sau ale lui Lenin și Stalin, în Polonia. Nu vorbesc doar de necesara schimbare politică: PSD, scos în afara legii, iar liderii săi, anchetați penal. Ion Iliescu, judecat și condamnat pentru crimele din decembrie 1989 și mineriada din iunie 1990. Aceste acțiuni le consider a fi absolut firești pentru orice regim care vrea să se rupă de moștenirea stângii. Însă nu sunt suficiente. Românii mor pe capete în sistemul medical de stat, prizonierii unei mafii care de zeci de ani căpușează spitalele. Dați-le o șansă! Nu vă mai lăsați intimidați de propaganda stângii, care apără sistemul medical de stat, lansând tot felul de minciuni. Aparatul de stat trebuie epurat în forță de cloaca de pile, neamuri și iubite. Legea funcționarului public, care le conferă, de facto, inamovibilitate acestor căpușe, trebuie suspendată și apoi se trece la curățenie. Sindicatele obraznice și pesedizate, lăsate fără puterile discreționare și susținerea statului.

Alegerile 2020 pot fi un momentul în care schimbăm România. Nu doar pentru că eu sunt om de dreapta. Ci fiindcă vreau ca românii să nu mai moară la ușa spitalelor. Pentru că vreau ca taxele și impozitele să nu mai fie consumate pe pensii speciale și salariile nesimțite ale unor bugetari leneși. Pentru că vreau ca școala românească să redevină ceea ce a fost. Pentru că vreau ca românii alungați din țara lor de corupția, teroarea și sărăcia din vremea Ciumei Roșii să se întoarcă acasă.

Stânga a distrus suficient România. 75 de ani! Trebuie să o oprim. Avem o șansă, în 2020. Să nu o irosim!  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.