Demisie supriză din Executiv: ”A fost o onoare să fac parte din Guvernul României”


Demisie supriză din Executiv: ”A fost o onoare să fac parte din Guvernul României”

Secretarul de stat la Ministerul Muncii, Ioana Constantin, a anunţat că demisionează din funcţia ocupată pentru a se ocupa de coordonarea alegerilor din 2020 pentru PMP.

"2020 e un an important pentru toți

A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă”, a scris pe pagina de Facebook fostul secretar de stat.

Ioana Constantin este unul dintre cei mai vocali și populari membri ai partidului condus de Eugen Tomac, susținând deschis revenirea la alegerea primarilor în două tururi: 

”E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! PMP+10%” a completat aceasta. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.