Două tururi la locale. Firea se zborșește la parlamentarii PSD: "Nu poți să fii și în căruță și în teleguță!"


Două tururi la locale. Firea se zborșește la parlamentarii PSD: "Nu poți să fii și în căruță și în teleguță!"

Gabriela Firea, primărița catastrofală a Capitalei, este disperată că nu va prinde al doilea mandat. Astfel, Firea a susținut o conferință de presă în care a avertizat parlamentarii PSD că nu poate fi admis ca aceștia să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Amintim că în cazul în care moțiunea de cenzură trece, alegerea primarilor în două tururi pică, iar astfel Firea va avea șanse mai mari să obțină al doilea mandat de primar al Capitalei. 

"Nu poți să fii și în căruță și în teleguță. Să fii și parlamentar PSD, dar să votezi și pentru Guvernul Orban austeritate, acest lucru nu poate fi admis. Ar fi o jignire pentru români. (...) Parlamentarii noștri trebuie să își aducă aminte față de cine au făcut un legământ. (...) Fac apel la colegii noștri să pună interesul românilor mai presus decât interesul nostru", a spus Firea. 

Totodată, și Marcel Ciolacu i-a amenințat după CEx pe parlamentarii PSD că vor fi suspendați din partid și nu vor mai putea candida din partea formațiunii politice la alegerile parlamentare din 2020 în cazul în care nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului Orban.

CITIȚI ȘI: Ciolacu pune tunurile pe propriii parlamentari, fiind disperat să oprească alegerea primarilor în două tururi: "Vor fi suspendați!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.