Ionel Arsene toacă banii cetățenilor. Milioane de lei, risipite pentru porți amplasate la intrarea în județul Neamț


Ionel Arsene toacă banii cetățenilor. Milioane de lei, risipite pentru porți amplasate la intrarea în județul Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, baronul PSD Ionel Arsene, toacă banii cetățenilor pe tot felul de proiecte fără vreun rost. 

Un exemplu este reprezentat de proiectul „Porțile Neamțului”, care constă în realizarea unui semnal de intrare amplasat singular sau sub formă de portal, pe arterele principale de intrare în județul Neamț, potrivit site-ului stiripiatraneamt

Proiectul a fost supus marți la vot în cadrul ședinței de Consiliu Județean Neamț și a fost aprobat cu 18 voturi pentru. Risipa financiară este în cuantum de 8.054.337 lei.

"Modelul estetic ales pentru semnalele de intrare în județ este un obiectiv turistic emblematic pentru județul Neamț, respectiv Turnul lui Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț.

În locațiile din localitățile Costișa, Lunca și Bicaz Chei se va amplasa câte un singur semnal, pe partea dreaptă a sensului de intrare în județul Neamț iar în localitățile Săbăoani, Secuieni, Timișești și Boroaia se va amplasa câte un portal format din două turnuri, pe o parte și de alta a drumului, urnite cu o arcadă de lemn între ele.

Alimentarea cu energie a semnalelor se va realiza cu ajutorul unor panouri fotovoltaice și fiecare semnal va fi dotat cu camere de supraveghere", mai scriu jurnaliștii nemțeni. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.