VIDEO Carmen "Gaz" a plecat de la DIICOT cu o pereche de cătușe pe mașină. "DanDana" a revărsat un puhoi de minciuni după mai mult de 6 ore de audieri în cazul 10 august


VIDEO Carmen "Gaz" a plecat de la DIICOT cu o pereche de cătușe pe mașină. "DanDana" a revărsat un puhoi de minciuni după mai mult de 6 ore de audieri în cazul 10 august

Profilul de mincinoasă al găzarei Carmen Dan, fostă ministră de Interne în "Guvernul Dragnea", s-a făcut din nou remarcat în urma audierilor de la DIICOT în cazul protestului Diasporei din 10 august 2018.

Concret, după mai mult de șase ore de audieri la DIICOT, Carmen Dan "Gaz" a declarat, ieșind din instituție, că nu a avut niciun rol activ în coordonarea acțiunii represive a jandarmilor asupra protestatarilor în data de 10 august 2018, și, mai mult, a precizat că nu a vorbit în acea zi cu infractorul Liviu Dragnea, la acea vreme președinte al PSD.

"Vreau să vă spun sincer că mă așteptam să fiu chemată încă de anul trecut. Nu s-a pus niciodată problema să evit în a mă prezenta în fața organelor de anchetă. (...) În niciun caz nu am avut un rol activ, un rol de coordonare a acțiunilor operative. Mă aflam la mine în birou, nu în centrul de comandă. (...) Nu am vorbit cu Liviu Dragnea. (...) Am făcut precizarea că am trimis comunicări și mesaje informative premierului României, în exercitarea calității guvernamentale și nu politice", a spus Carmen Dan.

De altfel, pentru a înțelege cât de departe poate merge Carmen Dan cu minciuna, vă reiterăm faptul că jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman a conturat profilul de mincinoasă patologică al pesedistei, prima minciună remarcabilă fiind chiar numele: "Nu i s-a spus niciodată Carmen și nici ea nu s-a prezentat vreodată altora altfel decât “Dana”. De fapt, prietenii apropiați obișnuiau să-i spună, mai în glumă, mai în serios “DanDana”, însă cum “duamna” nu prea avea simțul umorului, oamenii au continuat s-o numească astfel numai în cadru foarte restrâns. Daniela Carmen Dan este, în realitate, un om care minte cu o lejeritate fabuloasă. Privind oamenii în ochi, asigurându-i cu vocea ei de cenaclu (pentru că ea are și mai multe voci, pe care le folosește în funcție de situație) că totul e așa cum a spus ea și repetând, oricât de des e nevoie, minciuna. Până în ultima secundă". (citiți AICI toate detaliile despre profilul de mincinoasă patologică al găzarei Carmen Dan)

Revenind la tema audierilor de la DIICOT, Carmen "Gaz" Dan a fost așteptată de mai mulți protestatari cu o serie de perechi de cătușe, Marian Ceaușescu aducându-i chiar o pereche de cătușe cu puf roz. Pe final, iritat fiind de debitul enorm de minciuni al găzarei, un protestatar a decorat mașina acesteia cu maioneză. Mai mult, un alt manifestant a aruncat cu o pereche de cătușe pe mașină, Carmen Dan plecând la drum cu respectivul "cadou". Ulterior, jandarmii au intervenit încercând să-i intimideze pe protestatari, dar fără succes. 

Urmăriți video de la ieșirea "găzarei" de la DIICOT:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.