Rareș Bogdan solicită Guvernului Orban să dea OUG pentru eliminarea pensiilor speciale: "Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic!"


Rareș Bogdan solicită Guvernului Orban să dea OUG pentru eliminarea pensiilor speciale: "Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a reacționat virulent, joi, la România TV, în legătură cu cei care țin cu dinții de pensiile speciale. În acest sens, liberalul a solicitat Guvernului Orban să dea OUG pentru eliminarea pensiilor nesimțite, căci în cazul în care PNL nu va pune capăt pensiilor speciale, atunci va muri din punct de vedere politic. 

Rareș Bogdan: "Trebuie să începem să vorbim despre investiții, despre investitori, despre atragerea de companii străine, despre facilități pentru companiile românești și să încercăm să ieșim din bula asta în care am intrat cu subiectele legate strict de pensii. În România nu există oameni mai egali decât alții. Cui nu îi convine, să plece din sistem. Să dăm OUG ca să scăpăm odată de pensiile nesimțite".

Rareș Bogdan, pe Facebook: "Fără milă, fără PENSII SPECIALE și FĂRĂ SPORURI!! Afară cu toți cei cărora nu le convine! La privat cu ei! Să văd dacă renunță la serviciu! Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic! Vom reuși „performanța” de a nu da satisfacție nici milioanelor de români care se simt nedreptățiți (și pe bună dreptate!!!), considerați cetățeni de mâna a doua, mai puțin „speciali”, dar nici beneficiarilor de sporuri ireal de mari sau de pensii speciale. Pe cine vrem noi să mulțumim?? Românii ne-au dat un mandat imperativ moral, sunt sătui de privilegiați, oare chiar nu pricepem? Trebuie să intrăm în zodia în care politicienii chiar rezolvă mizeriile, nedreptățile, iar dacă nu reușesc, măcar să nu comită altele".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.