Mădălina Dobrovolschi, mesaj de mulțumire pentru Klaus Iohannis după ce și-a dat demisia


Mădălina Dobrovolschi, mesaj de mulțumire pentru Klaus Iohannis după ce și-a dat demisia

Mădălina Dobrovolschi a anunțat că își dă demisia din funcția de purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale și îi mulțumește, pe Facebook, președintelui României, Klaus Iohannis, "pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult".

Mădălina Dobrovolschi a fost numită purtătoare de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis în august 2016.

"Este adevatat. Am demisionat. Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care ii multumesc domnului presedinte. Ii multumesc pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult! Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte.

Va multumesc tuturor pentru mesaje!", a scris Dobrovolschi pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.