30 de ani de la Revoluție. Ovidiu Raețchi îi cere bolșevicului Meleșcanu să se retragă: "Scutește-ne de o stânjeneală generalizată!"


30 de ani de la Revoluție. Ovidiu Raețchi îi cere bolșevicului Meleșcanu să se retragă: "Scutește-ne de o stânjeneală generalizată!"

Vicepreședintele Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților, liberalul Ovidiu Rațechi, îi solicită șefului Senatului, Teodor Meleșcanu, să se retragă din viața politică. 

CONSULTAȚI ȘI: Ticăloșia bolșevicului Meleșcanu, confirmată de un document american. Cinismul fosilei comuniste în raport cu victimele din 1989 de la Timișoara

Liberalul semnalează că Meleșcanu, în decembrie 1989, "apăra în forurile internaționale represiunea criminală de la Timișoara".

CITIȚI ȘI:  16 decembrie 2019, ziua în care eroii de la Revoluție au fost insultați. Trecutul de fosilă comunistă al scabrosului Meleșcanu

Cu toate acestea, printr-un gest de sfidare și insultă la adresa eroilor martiri din 1989, Meleșcanu "a deschis ședința solemnă din Parlament dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română".

Redăm mesajul liberalului:

"Meleșcanu nu mai poate fi acceptat în viața politică românească. Nu mai putem lăsa și acest 22 decembrie să treacă fără a elimina din fruntea statului această ultimă fantomă ceaușistă, care în decembrie 1989 apăra în forurile internaționale represiunea criminală de la Timișoara.

E inadmisibil ca ședințele solemne dedicate eroilor Revoluției să fie conduse de omul care în decembrie 1989 servea pozițiile diplomatice solicitate de Nicolae și Elena Ceaușescu. În mod normal, ar trebui să părăsim sala de sedințe de fiecare dată când Melescanu își face simțită prezența.

El trebuie să plece imediat din fruntea Senatului și din orice poziție publică. Îi cer asta public: măcar acum, în al doisprezecelea ceas, retrage-te din viața politică și scutește-ne de o stânjeneală generalizată, Teodor Meleșcanu!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.