Fostele vecine de bloc, Vasilica și Carmen "Gaz", se iau la trântă: "Nu regăsesc verticalitate și decență!"


Fostele vecine de bloc, Vasilica și Carmen "Gaz", se iau la trântă: "Nu regăsesc verticalitate și decență!"

CEx-ul femeilor din PSD s-a desfășurat vineri. Printre teme a fost și fixarea datei alegerilor pentru organizația de femei a partidului, OFSD.

Întrunirea pesedistelor a reconfirmat disputa dintre fostele vecine de bloc din Videle, Vasilica Dăncilă și găzara Carmen Dan. Vasiica Dăncilă a declarat înaintea întrunirii că relația ei cu Carmen Dan este rece, dar la ieșirea de la CEx a spus că "i-ar place" să o aibă contracandidată pentru șefia OFSD, dar nu numai pe ea. 

Vasilica, înainte de CEx: "Așa este statutul. Interimatul este votat în cadrul Comitetului Executiv Național și nu cred că sunt multe colege, fiindcă am avut o relație foarte bună cu ele, am fost președintele care a susținut cele mai multe femei în funcție de conducere. (Cu Carmen Dan, n.red) din păcate, este o relație mai rece, dar acest lucru îl vom lămuri în interiorul partidului".

Vasilica, după CEx: "Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate - n.r) , pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei".

Fosta ministră de Interne, Carmen Dan, a confirmat pentru Digi24 relația tensionată cu Vasilica: "E evident lucrul acesta cred că pentru toată lumea. A fost influențată. Cred că știe dânsa mai bine și poate să explice. Aș fi fost mult mai mulțumită să mi se explice la acel moment care au fost rațiunile pentru care ministrul de Interne trebuia să plece. Mi-a spus că am o percepție negativă".

Referitor la mandatul Vasilicăi la șefia OFSD, Carmen Dan a precizat: "Nu poate doamna Viorica Dăncilă așa, unilateral, să se confirme singură și să stabilească, trebuie să vorbească cu conducerea partidului. Sunt un om care apreciază verticalitatea, decența și nu le regăsesc la doamna Viorica Dăncilă".

Mai mult, întrebată la o televiziune dacă a surprins-o faptul că Vasilica Dăncilă a ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale, Carmen Dan a răspuns: DA, scrie Realitatea.

Amintim că pe cele două pesediste le-a legat o prietenie strânsă, pe vremea când locuiau în Videle. Au fost chiar și vecine de bloc. (citiți mai multe AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.