Partea sectantă din USR a tăbărât asupra Ramonei Ursu, întrucât și-a permis să-l critice pe "Doamne-Doamne" Dan Barna. Liderul USR, prezent în emisiunea turnătorului la Securitate, Ion Cristoiu


Partea sectantă din USR a tăbărât asupra Ramonei Ursu, întrucât și-a permis să-l critice pe "Doamne-Doamne" Dan Barna. Liderul USR, prezent în emisiunea turnătorului la Securitate, Ion Cristoiu

Președintele USR, Dan Barna, a participat joi în emisiunea turnătorului la Securitate, de altfel "nejurnalist", Ion Cristoiu, iar această gravă greșeală atât din punct de vedere moral, cât și din prisma strategiei politice a fost sancționată de jurnalista Newsweek Ramona Ursu

Astfel, jurnalista a precizat că pentru mulți, printre care și Dan Barna, au trecut degeaba 30 de ani de la Revoluție. 

"Domnul Dan Barna s-a dus la emisiunea “maestrului” Ion Cristoiu, sursa “Coroiu” a Securității. Am urmărit circa un minut. În fine, pentru unii chiar au trecut degeaba 30 de ani. Degeaba", a scris gazetara pe Facebook.

Așa cum era de așteptat, partea sectantă din cadrul USR a reacționat imediat atacând-o pe jurnalista Ramona Ursu: "A apărut, cum altfel?, și artileria grea din USR, cei pentru care Dan Barna e cel puțin Doamne-Doamne. Și dacă e Doamne-Doamne și zici ceva de el, gata, ești cu PNL, ești cu PSD, te iei de tot USR-ul, ești dușmanul țării".

Redăm mesajul jurnalistei:

"În acest context, Ramona Ursu le-a transmis un mesaj celor din USR, că Dan Barna nu înseamnă, iar politicienii "trebuie să fie și criticați, pentru că scopul nostru în viață nu e să-i aplaudăm ca proștii pe domnii care fac politică inclusiv pe mulți, foarte mulți bani de la noi".

Mi-am permis să scriu că domnul Dan Barna s-a dus în emisiunea lui Ion Cristoiu, sursa “Coroiu” a Securității. Nu mai zic de toate ticăloșiile spuse și scrise de “maestru”, în ultimii ani, despre cei care au protestat pentru apărarea justiției. A apărut, cum altfel?, și artileria grea din USR, cei pentru care Dan Barna e cel puțin Doamne-Doamne. Și dacă e Doamne-Doamne și zici ceva de el, gata, ești cu PNL, ești cu PSD, te iei de tot USR-ul, ești dușmanul țării. Pe pagina mea de Facebook, cei care insultă sau mă bănuiesc de rea-credință dispar rapid. La fel și comentariile lor. Asta s-a întamplat și in seara asta. Hai, copii, până dimineață promit că nu mai citesc, dar mâine la prima oră voi întruni Biroul meu Național și îi voi urca pe unii pe blockuleț. Cine știe, poate în final vom pricepe că un politician nu înseamnă un partid. Și că politicienii trebuie să fie și criticați, pentru că eu cred că scopul nostru în viață nu e să-i aplaudăm ca proștii pe domnii care fac politică inclusiv pe mulți, foarte mulți bani de la noi".

Amintim că Ion Cristoiu apare în documentele din arhiva fostei Securități și este menționat ca sursa „Coroiu”. (citiți AICI mai multe detalii)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.