Fostul jurnalist Bogdan Chirieac, culmea pupinfundismului: ”Pe Adrian Năstase îl va decora cartea de istorie!” Delir marca Scânteia


Fostul jurnalist Bogdan Chirieac, culmea pupinfundismului: ”Pe Adrian Năstase îl va decora cartea de istorie!” Delir marca Scânteia

Fostul jurnalist Bogdan Chirieac întrece orice limită a grețosului și se pretează să susțină că pe fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase ”îl va decora cartea de istorie”, în contextul în care președintele Klaus Iohannis retrage decorațiile acordate persoanelor condamnate.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează că, după o astfel de ispravă antologică, se răsucesc în mormânt de invidie toți redactorii șefi de la Scânteia.

”Bogdan Chirieac: <Adrian Năstase nu are nevoie de ordinul Steaua României, pe el îl va decora cartea de istorie>!!!

Băi tată, băi, eu de ce am fost așa prost și am chiulit de la cursul de limbi zemoase, aplicate direct pe posteriorul păros??? Oricât m-aș strădui, n-o să am veci talentul lui Chirieac!

<Pe el îl va decora direct cartea de istorie>! Se răsucesc în mormânt toți redactorii șefi de la Scânteia, de invidie”, scrie Mircea Marian, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.