Mega-sinecurile PSD continuă. Cumnatul Olguței Vasilescu, numit șef la o societate de stat pe un salariu de mii de euro


Mega-sinecurile PSD continuă. Cumnatul Olguței Vasilescu, numit șef la o societate de stat pe un salariu de mii de euro

Deputatul PSD Olguța Vasilescu este cea care anunță și cel mai probabil și decide schimbările importante de la vârful societăților subordonate Primăriei Craiova, unde edilul Mihai Genoiu are mai mult rol de figurant decât de administrator de oraș cu putere de decizie. Astfel, noul șef al RAT Craiova, societatea de transport local, este Sorin Manda, fratele senatorului Claudiu și deci cumnatul Olguței Vasilescu, scrie siteul pro-oltenia.ro. Sorin Manda va primi, lunar, pentru noul său job un salariu de 16.640 lei.

Pro-oltenia.ro mai scrie că „pe ordinea de zi a ședinței speciale a Consiliului Local Craiova au aterizat trei puncte care arată că PSD se reorganizează din mers pentru bătălia privind alegerile locale. Cei mai fideli oameni ai Olguței Vasilescu sunt puși la treabă în fostele regii pentru a aduce bani pentru campanie și de a aplica măsuri dure pentru a mobiliza angajații la vot. Cine mișcă în front va fi dat afară dacă nu vine cu familia și rudele la vot, la atât se poate rezuma noua strategie electorală a Olguței. Noii șefi de la societățile Primăriei Craiova sunt plătiți regește, cu sume la care nu pot viza managerii societăților private cu performanțe economice deosebite”.

Permutările grupării Manda-Olguța vizează chiar și o societate falimentară unde șefii au însă salarii uriașe - Termoficare Craiova. Astfel, astăzi Lorena Nicolăiţă își depune demisia din funcția de administrator special al Termo Craiova SRL, în locul acesteia fiind numit  Gheorghe Nedelescu, fost viceprimar al Craiovei, consilier local PSD Craiova și fost observator FRF pe vremea lui Mitică Dragomir.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.