Alt fenomen paranormal înregistrat la Focșani, acolo unde Oprișan este propria sa mamă! Casa unui ministru liberal s-a micșorat brusc cu 386 metri pătrați


Alt fenomen paranormal înregistrat la Focșani, acolo unde Oprișan este propria sa mamă! Casa unui ministru liberal s-a micșorat brusc cu 386 metri pătrați

Uitați de Babele și Sfinxul, aceste portaluri energetice ale României, unde oamenii se vindecă și întineresc miraculos, și concentrați-vă puțin pe o zonă care are mult mai multe de oferit în materie de paranormal: Focșani, Vrancea. Dacă recent, baronul Marian Oprișan dezvăluia o realitate personală de Zona Crepusculară, informând că este propria sa mamă putred de bogată și generoasă, astăzi un nou fenomen straniu merită toată atenția: casa uriașă a ministrului liberal al Dezvoltării, care avea 910 metri pătrați, în 1999, când a fost cumpărată, s-a micșorat, în doar câteva luni, cu 386 mp, având în prezent suprafața de doar 524 mp. 

Potrivit Mediafax, în declarația de avere completată pe 21 noiembrie este trecută o casă de 524 de metri pătrați, cumpărată în 1999 alături de soția sa. O altă casă de 130 de metri pătrați este deținută din 2013 de ministru, soția acestuia și de către părinți.

Ministrul Ion Ștefan a precizat, în ultima sa declarație de avere pusă pe site-ul Guvernului, că deține, împreună cu soția sa Mirela, două terenuri agricole de câte 9.000 și 11.117 de metri pătrați, cumpărate în 2003, respectiv 2000.

Totodată, familia are în proprietate patru terenuri intravilane care însumează 6.560 de metri pătrați. Două terenuri au fost cumpărate în 1999, unul în 1998 iar altul în 2013. De asemenea, Ion și Mirela Ștefan dețin, împreună cu Geta și Coman Ștefan, un teren intravilan de 600 de metri pătrați, cumpărat în anul 2013.

Ion Ștefan mai are 300.000 de euro într-un cont bancar deschis în 2019 la BRD.

În ultimul an fiscal, acesta a câștigat 120.042 de lei din salariul de deputat PNL, iar soția sa a obținut 14.400 de lei de la o firmă producătoare de ambalaje din Focșani. În aceeași perioadă, Ion Ștefan a mai câștigat peste 6 milioane de lei din dividende.

Pe de altă parte, în declarația de avere publicată pe 11 iunie pe site-ul Camerei Deputaților, apare o casă de locuit de 910 metri pătrați care a fost achiziționată în 1999 de soții Ștefan în Municipiul Focșani.

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a declarat, în octombrie, înainte ca Ion Ştefan să fie învestit ministru, că acesta ar figura în evidenţele municipalităţii cu o casă de 94 de mp edificată pe un teren de 910 mp, casa construită ulterior nefiind declarată la primărie. Astfel, Ion Ștefan s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor aferente locuinţei nou construite. Mai multe detalii despre bizara situație a ministrului Ion Ștefan AICI și AICI

SURSA FOTO: ADEVĂRUL

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.