Iată de ce iubește Dragnea așa de tare România și nu se dezice de ea: insolventa Tel Drum tocmai a primit de la stat un ditamai contractul


Iată de ce iubește Dragnea așa de tare România și nu se dezice de ea: insolventa Tel Drum tocmai a primit de la stat un ditamai contractul

Pușcăriașul Liviu Dragnea are toate motivele să fie mulțumit de cum decurg lucrurile în plan personal, atâta timp cât firma pe care o controlează din umbră – controversata Tel Drum, abonată la contracte cu statul – continuă să-l îmbogățească. Faptul că Tel Drum obține în continuare de la statul român contracte de milioane de euro ar putea justifica euforica iubire de țară care l-a cuprins, de 1 Decembrie, pe deținutul Livache. DETALII AICI.

Siteul ziare.com scrie că Tel Drum, aflată în insolvență, judecată și anchetată pentru fraude europene, a câștigat, la începutul acestei luni un contract de 4,5 milioane de lei, aproximativ 1 milion de euro, de la comună Beciu (Teleorman), care avea la recensământul din 2011 un număr de 1.641 de locuitori!

Contractul vizează proiectarea și construcția unui drum în lungime de de 4,2 kilometri, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Este vorba de modernizarea unor drumuri de interes local în comună Beciu. Contractul a fost dat prin procedura simplificată.

Durata de realizare a contractului este de 13 luni, din care:
- Durata de realizare a serviciilor: 1 luna de la semnarea contractului.
- Durata de realizare a lucrărilor: 12 luni de la emiterea "Ordinului de începere a lucrărilor".

Perioada de garanție a lucrărilor este de 36 de luni. Detalii despre acest contract, pe portalul achizițiilor publice.

Potrivit datelor din SEAP, Tel Drum a încheiat de la începutul anului 6 contracte cu autoritățile locale: 4 cu Consiliul Județean Teleorman, un contract cu comună Mihaesti (Olt) și unul cu comună Beciu (Teleorman), mai relatează ziare.com

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Matol sau doar nervos? Baronul pesedist Dumitru Buzatu a ocărât un român de 1 Decembrie: „Măi tiembielule, măi”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.