Deputatul Emanuel Ungureanu le cere demisia Georgianei Hosu și Oanei Hăineală de la conducerea DIICOT: "Incredibil cât cinism"!


Deputatul Emanuel Ungureanu le cere demisia Georgianei Hosu și Oanei Hăineală de la conducerea DIICOT: "Incredibil cât cinism"!

Deputatul USR Emanuel Ungureanu le cere demisia procuroarei șef DIICOT, Georgiana Hosu, și procuroarei șef adjunct a direcției, Oana Hăineală. 

CITIȚI ȘI: Tragedia de la Caracal. Încă un inculpat reținut pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă

Motivul solicitării demisiei Georgianei Hosu: "Cu un CINISM extraordinar, doamna Hosu, a înfipt cuțitul în inima mamei Luizei Melencu și a relatat public, senin, faptul că, Luiza, victima bestiei din Caracal, a mai fost violată de un alt individ...".

Motivul solicitării demisiei Oanei Hăineală: "Cu câteva săptămâni în urmă, colega de tortură sufletească a procuroarei Hosu, doamna Hăineală, rece ca gheața, a amendat-o cu 5000 de lei pe mama Luizei Melencu pentru că a refuzat să i se preleveze probe pentru stabilirea ADN-ului".

Redăm comunicatul deputatului USR:

"INCREDIBIL CÂT CINISM!

Astăzi, în direct la Digi 24, am cerut public DEMISIA procuroarei șef DIICOT, Giorgiana Hosu și a colegei sale siameze, Oana Hăineală!

Cu un CINISM extraordinar, doamna Hosu, a înfipt cuțitul în inima mamei Luizei Melencu și a relatat public, senin, faptul că, Luiza, victima bestiei din Caracal, a mai fost violată de un alt individ...

Am stat și am urmărit această relatare, livid la făță, chiar în studioul Digi 24, unde am fost invitat să comentez cine pe cine a mai înjurat în grupul infracțional organizat numit, PSD.

Cu câteva săptămâni în urmă, colega de tortură sufletească a procuroarei Hosu, doamna Hăineală, rece ca gheața, a amendat-o cu 5000 de lei pe mama Luizei Melencu pentru că a refuzat să i se preleveze probe pentru stabilirea ADN-ului.

În loc să lămurească cu duhul blândeții o mamă disperată și dezorientată, au amendat-o nemernicii incompetenți din DIICOT!!!

Cum poate exista în fruntea DIICOT atâta incompetență și lipsă de inimă?

Cum poți să îți bați joc de inima unei mame, cum să relatezi în public ca procuror DIICOT și femeie pe de-asupra, detalii macabre despre sfârșitul tragic al unui copil?

Am fost pur și simplu îngrozit!

De ce Iohannis tace, din nou și de ce nu le cere demisia IMEDIAT celor două procuroare a căror inimă este sloi de gheață?

Ne scufundăm, acest sentiment este din ce în de mai puternic.

Instituțiile statului sunt pline de proști și cinici.

DIICOT nu a fost în stare 15 ani să bage la pușcărie traficanți de organe ca Lucan, în ciuda unor plângeri repetate, dar, toacă mărunt psihic mamele unor fetițe ucise și violate!".

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.