Orlando, la un pas să-l pocnească pe Fifor. „Unde e șobolanul ăla?”


Orlando, la un pas să-l pocnească pe Fifor. „Unde e șobolanul ăla?”

Eugen Orlando Teodorovici, cel care a fost cel mai greu de convins să demisioneze alături de echipa care a făcut praf și pulbere alegerile prezidențiale, a fost, noaptea trecută, la un pas să-l pocnească pe colegul Mihai Fifor care ar fi vorbit aiurea la adresa lui într-o declarație acordată unei televiziuni.

Digi24.ro relatează că cei doi se aflau în birouri diferite în momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la o televiziune unde a declarat că Eugen Teodorovici și-ar fi dat demisia în ședința CEx. Când a auzit declarația făcută de colegul său, Teodorovici a luat foc. A ieșit din biroul său și s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era și Viorica Dăncilă, care a încercat să îl calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino în birou”, i-ar fi spus aceasta, potrivit digi24.

Reamintim că ieri fostul ministru de Finanțe amenința că nu demisionează și că Viorica Dăncilă nu ar trebui lăsată să iasă pe ușa din dos a partidului. Detalii AICI. În cele din urmă, baronii locali și Viorica Dăncilă (plus cei doi aghiotanți - Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD, și Orlando Teodorovici,  fostul președinte executiv) au ajuns la o înțelegere din care toată lumea să aibă de câștigat. Toată lumea din PSD, firește.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Noua conducere a PSD-ului măcelărit. Ciolacu minte că nu au căzut capete și că nu i-a cerut nimeni demisia Vioricăi Dăncilă

Marcel Ciolacu s-a apucat de resetarea PSD-ului, dar a uitat să-și dea restart la limba română. „Proasta pare acum o lumină pe lângă el!”

Cinism de tractorist sau tandrețe de CAP-ist? Paul Stănescu i-a cerut prietenia Vioricăi Dăncilă

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.