Vasilica l-a sunat pe Klaus Iohanins să-l felicite pentru victorie, în timp ce pesediștilor nu le-a răspuns la telefon


Vasilica l-a sunat pe Klaus Iohanins să-l felicite pentru victorie, în timp ce pesediștilor nu le-a răspuns la telefon

Președintele Klaus Iohannis a acceptat marți să le răspundă jurnaliștilor la întrebări.

Întrebat dacă contracandidata din al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Vasilica Dăncilă, l-a sunat pentru a-l felicita pentru obținerea celui de-al doilea mandat la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat.

"Da, m-a sunat doamna Dăncilă ieri pe la prânz și am vorbit. M-a felicitat", a spus Iohannis.

CITIȚI ȘI: Noi detalii ale păruielii din PSD: Viorica, fiind insultată de Firea, și-a închis telefonul. Mai mult, Dăncilă a zbierat la Ciolacu spunând că vrea funcții EXCLUSIV SURSE

De subliniat că Vasilica a avut luni telefonul închis pentru colegii din PSD, întrucât foarte mulți membri ai partidului îi cereau să plece de la șefia formațiunii politice după eșecul de la prezidențiale. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.