Priveghi la PSD Roșiorii de Vede după pierderea alegerilor prezidențiale


Priveghi la PSD Roșiorii de Vede după pierderea alegerilor prezidențiale

În această dimineață, la sediul PSD Roșiorii de Vede din Teleorman, unde se află si cabinetul parlamentar al lui Carmen Daniela Dan, niște "binevoitori" au organizat un priveghi ca la carte. Un sicriu, mai multe cruci și mesaje specifice unei înmormântări au fost amplasate în fața sediului PSD Roșiorii de Vede. De asemenea, o fotografie a lui Ilie Gâzea, teleormăneanul ucis de gazele aruncate de jandarmerie la 10 august, tronează în fața sediului, cu mesajul: "Ucis de Carmen Dan! Nu te uităm!".

Unele dintre mesaje îl vizează pe fostul lider PSD din Teleorman, Liviu Dragnea, considerat artizanul priveghiului:
"Dragnea, omul lucrului bine făcut, PSD-ul chiar l-a rupt "sau "Dragnea, iohanist de bază face PSD - ul varză". Pe cruce scrie "PSD istorie", iar pe capacul sicriului : "Fără regrete, lumânări, colivă, PSDead Forever"! "

Acțiunea, similară cu altele care s-au întâmplat în Teleorman în ultimele luni, arată, în cele din urmă, că frica populației în raport cu partidul-stat s-a diminuat considerabil, iar oamenii înțeleg că libertatea de exprimare e acceptabilă, chiar și când ea capătă accente macabre.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.