Paleologu a sancționat-o la vot pe Vasilica, dar e dezamăgit: "O zi ruşinoasă pentru România"


Paleologu a sancționat-o la vot pe Vasilica, dar e dezamăgit: "O  zi ruşinoasă pentru România"

Fostul candidat la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a votat duminică în turul al doilea, dar s-a declarat dezamăgit, întrucât a fost nevoit să aleagă răul cel mai mic. 

Redăm declarația fostului candidat din partea PMP, Theodor Paleologu:

"Ziua votului este o zi de sărbătoare pentru democraţie. Nu e deloc cazul astăzi, este o zi tristă, este o zi ruşinoasă pentru România, în care, de fapt, nu există nicio speranţă de schimbare. Românii votează între două catastrofe, între două forme ale continuităţii faţă de ultimii ani şi îmi vine un minte un vers din 'Infernul' lui Dante - 'Lăsaţi orice speranţă'. De fapt, am votat împotrivă, spre deosebire de primul tur când am votat pentru, am votat pentru nişte valori, am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare. Acum, a doua oară, am votat împotrivă, împotriva unui rău mai mare".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.