VIDEO. Răzbunarea mincinoasei. Dăncilă, acuzații mizerabile la adresa jurnalistului care i-a descoperit viloiul roz de la Predeal


VIDEO. Răzbunarea mincinoasei. Dăncilă, acuzații mizerabile la adresa jurnalistului care i-a descoperit viloiul roz de la Predeal

În ultimele zile, candidata roșie la Cotroceni, Viorica Dăncilă, a fost de mai multe ori invitata fostului antenist Ionuț Cristache la TVR, în emisiunea electorală „Președinte pentru România”, unde a găsit refugiul ideal pentru a-și depăna, nestingherită, minciunile sinistre de campanie, fără teama că ar putea fi pusă în dificultate de vreo întrebare stânjenitoare cum a pățit în dezbaterea paralelă de marți seară, de la Palatul Parlamentului, când i s-a întâmplat necazul cu aria cercului.

Matematiciana fake de renume mondial Dăncilă a simțit să mintă chiar și în ceea ce privește absența de la dezbaterea cu Iohannis, de la BCU, unde dăduse de înțeles că va merge chiar dacă nu fusese invitată ca să arate poporului că ea e larg deschisă la dialog. Astfel, fosta premieră de paie a aberat că ar fi fost împiedicată în demersul său de jurnalistul Mălin Bot, care e agresiv și jignește. VEZI AICI VIDEO.

Chiar dacă mai vocal, Mălin Bot este însă chiar jurnalistul care a descoperit recent vila uriașă a candidatei Dăncilă, pitită de ochii alegătorilor prin pădurile de brazi de lângă Predeal. Vila, care pare terminată de multă vreme, și nu în construcție, cum a mințit Dăncilă când a fost întrebată despre ea, este uriașă și ca dimensiune, și ca prost gust, fostul premier alegând s-o coloreze roz la exterior.

Mălin Bot a declarat pentru PODUL că, deși este la distanță apreciabilă de Predeal, vila lui Dăncilă și celălalte câteva din jur beneficiază de gaze, fiind trasă conductă până acolo pentru ca acești privilegiați ai sorții să se bucure de tot confortul, în condițiile în care numeroase localități pesediste nu au nici măcar apă curentă.

Terenul pe care se află vila Dăncilei are 544 metri pătrați, iar vila măsoară 417 metri pătrați construiți. Deranjată probabil de investigațiile lui Mălin Bot la fața locului, Dăncilă a simțit nevoia să se răzbune pe jurnalist, făcându-l responsabil de turnura pe care au luat-o dezbaterile paralele de marți seară

"Am decis să nu merg în momentul în care am fost informată că acolo vor fi oameni care vor jigni și nu vor avea un comportament așa cum trebuie. (...) SPP-ul nu a fost implicat aici. Dar au venit colegi de partid care au spus că nu e cazul să merg acolo pentru că acolo e Mălin Bot. Sunt mai mulți care sunt foarte agresivi. Știm bine comportamentul lor, știm foarte bine că de fiecare dată au jignit, că au folosit de fiecare dată un limbaj neadecvat și nu era normal să merg acolo și să fiu jignită”, s-a văicărit Viorica Dancilă realizatorului Cristache, vizibil pătruns de teribila dramă electorală a cocului PSD.

Fostul antenist a insistat să pară imparțial, deși mai avea puțin și lăcrima ca la filmele indiene, întrebându-și invitata pe care cel mai probabil o va vota duminică de ce a renunțat să mai meargă după Klaus Iohannis în condițiile în care premierul Ludovic Orban îi transmisese că ar putea avea loc, dar în sala, Dancila a răspuns:

"Ludovic Orban este soldatul domnului Iohannis. Orban mi-a spus că am un loc în sala. Dar eu nu mergeam acolo că să asist, ci pentru o dezbatere. Nu să ascult ce spune Iohannis despre temele alese de el singur.

Și a mai fost un motiv pentru care am decis să nu merg: eu cred că ar trebui să avem un dialog deschis cu presă. Iohannis i-a împărțit până acum pe români. Acum a împărțit și presă (...) Și am considerat că nu e bine să merg. Așa că am făcut conferință de presă anunțată și am invitat toată presă. A patra putere în stat. Nu poți să o tratezi cu dispreț și nici să apreciezi tu, candidat la prezidențiale, cine să fie și cine să nu fie în sala", a mai spus Viorica Dancila.

 Promovând în spațiul public minciunile nereușinate de campanie ale Vioricăi Dăncilă, fără a prezenta și versiunea celor asupra cărora varsă lături electorale, dezechilibrul deontologic este vizibil din spațiu la Televiziunea Română. La cârma postului public se află controversata Doina Gradea, fosta mână dreaptă a penalului Adrian Sârbu (creatorul PROTV), propusă și susținută de PSD, cea care spunea despre jurnaliștii TVR că sunt heitări pentru că le pun pesediștilor întrebări obraznice. Tot Gradea este cea care a jignit-o grosolan pe una dintre cele mai profesioniste reporterițe ale postului pe care a asemănat-o cu un „cap de porc”. Televiziunea publică a ales, așadar, să susțină fără ascunzișuri candidatura șefei PSD și să folosească banul public pentru promovarea acesteia. O altă situație revoltătoare și elocventă în acest sens s-a întâmplat cu ocazia conferinței de presă a Dăncilei din 14 noiembrie, de fapt un răspuns la prima întâlnire a lui Klaus Iohannis cu presa, care a fost transmisă simultan pe patru canale publice: TVR 1, TVR 2, TVR 1 HD şi TVR 2 HD!

Ce spune Mălin Bot despre declarațiile mincinoase ale lui Dăncilă care îl vizează: „Amuzant, Dăncilă e speriată de un amărât de ziarist independent. Sper să le bage frica în oase alegătorii cu drept de vot, duminică, în număr cât mai mare, cu ștampila.

Partea proastă e că minte cum respiră. Dăncilă și PSD sunt o fabrică de minciuni. Nimeni nu avea de gând să meargă și să facă ce spune Dăncilă. Adevărul e o ”jignire” pentru ea. Așa zicea și infractorul Dragnea, când îl întrebam un lucru de bun-simț: Cum să conducă un infractor Parlamentul?

Ba chiar eu eram la Parlament, la dezbaterea ei ”libera”, care nu era liberă deloc. Totul e minciună, calomnie, manipulare și dezinformare la PSD.”

Realizatorul emisiunii în care Cocul pe bureți a mințit cât a poftit este binecunoscutul Ionuț Cristache „Sărmăluță” care a fost în toți anii ăștia de PSD un susținător vocal al coaliției politice și media antijustiție, avându-i adesea invitați în emisiunile sale pe cei care urmăreau modificarea legislației și șubrezirea statului de drept pentru ca Liviu Dragnea și alți infractori să nu ajungă după gratii. Maestrul Ion Cristoiu, interviul acestuia cu fostul fugar penal Sebastian Ghiță și manipulările grosolane ale acestuia au fost găzduite de emisiunea lui Cristache seri la rând, fără ca punctul de vedere al celor vizați de acuzații și calomnii să fie prezentat. Laura Codruța Koveși și Klaus Iohannis au fost țintele predilecte ale realizatorului TVR și ale invitaților acestuia, sincronizați perfect cu propaganda odioasă a Antenei3.

CITEȘTE ȘI: Minciunile ordinare ale Vioricăi. Un jurnalist a cedat nervos: „Hai sictir, accident cu picioare (și fără cap) care ești! Să-ți fie rușine!”

VIDEO Accesul presei NU a fost liber la circul Vasilicăi. PSD l-a blocat pe Mălin Bot cu jandarmii





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.