CTP nu va mai participa în cadrul jurnalului moderat de Prelipceanu. Gazetarul va avea o nouă emisiune alături de Alina Manolache


CTP nu va mai participa în cadrul jurnalului moderat de Prelipceanu. Gazetarul va avea o nouă emisiune alături de Alina Manolache

Jurnalista Alina Manolache anunță că gazetarul Cristian Tudor Popescu va participa de acum încolo în emisiunea ei, intitulată "CAP LIMPEDE", în fiecare vineri, de la ora 21. 

"Începând de mâine seara, în fiecare vineri, de la ora 21, la Digi24, ne vom întâlni într-un format nou. De la ora 20 la ora 21, rămâne emisiunea 24/7, cu invitați de la toate partidele politice, șefi de partide, miniștri, personaje poltice ale săptămânii. De la ora 21 se schimbă lucrurile. Va aștept cu entuziasm la emisiunea ,,CAP LIMPEDE''. Invitat permanent va fi gazetarul Cristian Tudor Popescu", scrie Alina Manolache pe Facebook.

Totodată, Cristian Tudor Popescu precizează că nu va mai participa în cadrul emisiunii jurnalistului Cosmin Prelipceanu, dar nu a vrut să vorbeasca despre motivul pentru care a luat această decizie. 

"Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE", spune CTP.

Referitor la eventualele motive pentru care gazetarul Cristian Tudor Popescu a decis să nu mai participe în cadrul emisiunii jurnalistului Prelipceanu vă recomandăm următoarele articole:

1. CTP amenință cu plecarea de la Digi24 din cauza atitudinii de panseluță de care a dat dovadă Prelipceanu în fața Gabrielei Firea

2. Profesorul CTP l-a pus la colț în direct pe elevul Prelipceanu. Lecția oferită de gazetar privind felul în care trebuie abordați pesediștii

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.