CTP, întrebare pentru cei care vor dezbatere Iohannis-Viorica: "Ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?"


CTP, întrebare pentru cei care vor dezbatere Iohannis-Viorica: "Ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?"

Președintele Klaus Iohannis este criticat pentru că a decis să nu participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

În acest context, gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis la Digi24 că i-ar întreba mai ales pe votanții lui Iohannis dacă ei ar vrea să poarte o discuție intelectuală cu Dăncilă.

"I-aș întreba pe toți votanții din turul 1 ai lui Klaus Iohannis și pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă și care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dvs. ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Dvs. personal, ca votant, ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?", a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24

Totodată, Cristian Tudor Popescu a precizat că niciodată nu a fost în turul al doilea al prezidențialelor un candidat cu un nivel intelectial și mental atât de jos precum cel al Vioricăi Dăncilă, iar astfel decizia lui Klaus Iohannis devine una rațională, întrucât candidata PSD ar avea doar de câștigat, iar candidatul liberalilor doar de pierdut. 

"Cu cine vreți să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în ședința PSD, și s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 și până acum, pe una dintre ele am și moderat-o, și niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual și mental atât de jos. Când te întâlnești – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiție și mai are și vreo 15 puncte sub tine, comiți o greșeală uriașă. Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezență acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câștige. Dl Iohannis ce să câștige? Eu sunt de acord cu această decizie a președintelui", a continuat gazetarul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.