Un polițist declară război binomului Liviu Dragnea-"Chucky" Dan prin votul dat la prezidențiale: Pe 10 august am avut impresia că voi pierde dreptul la vot!


Un polițist declară război binomului Liviu Dragnea-"Chucky" Dan prin votul dat la prezidențiale: Pe 10 august am avut impresia că voi pierde dreptul la vot!

Preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a scris pe Facebook motivele pentru care a votat la alegerile prezidențiale. 

O parte dintre motivele expuse de polițist sunt conexe cu 10 august și răzbunarea acestuia pentru regimul autocratic instaurat de binomul Dragnea-Carmen Dan

Redăm postarea polițistului:

"#Amvotat:

Pentru că este o îndatorire cetăţenească iar cine nu participă se face complice la clătinarea democraţiei.

Pentru că este un drept pe care, la 10 august, am avut pentru câteva momente impresia că îl voi pierde pentru totdeauna.

Pentru a nu avea nevoie de traducător la comunicatele oficiale, exprimate în limba română, ale viitorul preşedinte.

Am votat...pentru a avea dreptul să critic.

Am votat cu speranța că...”orice om îi este frică să piardă alegerile”, le va pierde. Din primul tur!

Nu în ultimul rând, am votat pentru a contribui şi eu, chiar dacă sunt poliţist, la plata facturii gazelor lui "Chucky" Dan şi ale infractorului şef rezident la Rahova. Cu sete am apăsat ştampila pe buletinul de vot, imaginându-mi că le-o lipesc anatemizat pe frunte, lor şi tuturor sclavilor analfabeţi funcţional numiţi pe criterii exclusiv politice în funcţii cheie ale instituţiilor acestei ţări!
Am votat !

Bogdan Bănică

Preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS".

Foto Dragnea: Evelina Morar, Evoluție în Instituție

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.