LIVE VIDEO Dezbaterea electorală dintre Theodor Paleologu, Dan Barna și Kelemen Hunor


LIVE VIDEO Dezbaterea electorală dintre Theodor Paleologu, Dan Barna și Kelemen Hunor

Candidații la prezidențiale Theodor Paleologu, Dan Barna și Kelemen Hunor participă la dezbaterea electorală organizată de Europa Fm.



UPDATE

Candidatul USR-PLUS la prezidențiale, Dan Barna, a confirmat participarea la dezbaterea electorală de la Europa FM ce se va desfășura joi de la ora 20:30.

Totodată, candidatul PMP, Theodor Paleologu, a confirmat la rândul său prezența. 

"Da. Mâine. 20:30. Europa FM. Klaus Iohannis? Viorica Dăncilă?", a scris Barna pe Facebook.

"Radio Europa FM organizează o dezbatere la care sunt invitați toți candidații susținuți de partide parlamentare. Eu am acceptat invitația. Sper ca și contracandidații mei să facă același lucru", a precizat Paleologu pe Facebook.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Jurnalistul Moise Guran va organiza joi, de la ora 20:30, o dezbatere electorală între candidații aflați în cursa către Cotroceni. Campania electorală pentru alegerile prezidențiale este marcată de o lipsă gravă de dezbateri, ceea ce afectează într-un mod negativ democrația din România.

În acest sens, Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu sunt așteptați să dezbată joi seară la Europa FM. De subliniat faptul că dezbaterea va avea loc indiferent de numărul celor care se prezintă. 

Redăm anunțul postului de radio:

Având în vedere absența cvasitotală a dezbaterilor electorale între candidații la Președinția României, înaintea primului tur de scrutin din 10 noiembrie 2019, Europa FM invită public cei șase candidați susținuți de partidele parlamentare la o întâlnire electorală organizată joi, 7 noiembrie 2019, ora 20.30, la sediul nostru din București, Șoseaua Pipera nr. 46-48.

Candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor sunt așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran.

Dezbaterea va avea loc indiferent de numărul celor care vor răspunde invitației noastre și va fi transmisă video-live pe radio și internet. În considerarea interesului public pentru acest eveniment, Europa FM acordă permisiunea de liberă preluare tuturor stațiilor tv, posturilor de radio și siteurilor de internet care vor dori să retransmită această dezbatere.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.