VIDEO O bandă de infractori a luat la pas Focșaniul. Reacția unei femei din piață la vederea lui "Portofel" și Dăncilă: "Ne fură bagajul"! Totodată, Viorica s-a simțit jignită de întrebarea legitimă a unui jurnalist


VIDEO O bandă de infractori a luat la pas Focșaniul. Reacția unei femei din piață la vederea lui "Portofel" și Dăncilă: "Ne fură bagajul"! Totodată, Viorica s-a simțit jignită de întrebarea legitimă a unui jurnalist

Reprezentanții grupului infracțional PSD, Marian Oprișan, Viorica Dăncilă & Co., au luat la pas Focșaniul în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie, pentru a continua campania pentru alegerile prezidențiale. Pesediștii au arătat din nou că nu au niciun fel de scrupule, aceștia făcând campanie și într-o Biserică. Întrebată la ieșirea din Biserică dacă a aprins o lumânare pentru Klaus Iohannis, Viorica a răspuns afirmativ, întrucât așteaptă ca președintele să primească un gând divin care să-l determine să o voteze în cursa către Cotroceni. 

Sebastian Oancea: Ați aprins și pentru domnul Iohannis o lumânare?

Viorica Dăncilă: Da. Să îi dea Dumnezeu gândul cel bun și să voteze Viorica Dăncilă.

Jurnalistul Sebastian Oancea a continuat cu întrebările. Chestionată cum va putea să exercite atributele funcției de președinte al României, în condițiile în care nu știe nicio limbă străină și nici limba română nu o stăpânește cum ar trebui, Viorica Dăncilă nu a acceptat realitatea declarând că se simte jignită de jurnalist. La auzul întrebării, Marian Oprișan a devenit și el iritat transmițându-i lui Sebastian Oancea că nu mai răspunde la întrebările PNL-ului.

Sebastian Oancea: Stiți că unul dintre atributele Președinției este reprezentarea externă a țării. Cum credeți că o să vă descurcați în condițiile în care nu știți nicio limbă străină și nici cu româna nu prea vă descurcați?

Viorica Dăncilă: Să stiți că să jignești este atributul oamenilor slabi, care nu au argumente.

Sebastian Oancea: Dar nu vă jignesc. Este o realitate.

Marian Oprișan: Nu mai răspundem la întrebări.

Ulterior, un cetățean furios care lucrează la pază a venit către pesediști să-i apostrofeze. 

Cetățean, furios către Marian Oprișan: 12 milioane, nu vă e rușine? Pierdeți atâta timp și atât bănet pentru reclamele voastre! Ați dus tara la râpă! Nu vă e rușine? Bine că ați făcut coafura lu’ doamna.

Ulterior, pesediștii au dus-o pe Viorica la piață, iar reacția unei vânzătoare de acolo a fost sugestivă. În momentul în care a văzut gașca de infractori, femeia a intrat în gardă, întrucât exista riscul să i se fure papornița. Reacția femeii e și mai legitimă în contextul în care Marian Oprișan este poreclit "portofel", pentru că unul dintre hobby-urile sale din tinerețe a fost cel de a-și procura obiecte din buzunarele oamenilor. 

Femeie din piață: Ne fură bagajul. Cu ochii la doamna. Rămânem fără paporniță.

Urmăriți video cu Viorica simțindu-se jignită de întrebarea jurnalistului Sebastian Oancea de la minutul 14:00. Totodată, vedeți momentul cu reacția femeii din piață în clipa în care i-a văzut pe pesediști de la 27:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.