Ospiciul PSD. Pleșoianu zice că-i lasă dracului de politruci și impostori, iar Olguța îl trosnește public pe noul său coleg Kuzmin Gușă-Realitatea TV


Ospiciul PSD. Pleșoianu zice că-i lasă dracului de politruci și impostori, iar Olguța îl trosnește public pe noul său coleg Kuzmin Gușă-Realitatea TV

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, unul dintre cei mai virulenți critici ai Vasilicăi Dăncilă, pe care a și vrut s-o contracandideze la președinția României, spunând că gafele monumentale ale acesteia sunt bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD, scrie pe Facebook că politica este un „mare ospiciu”, intenționând să-i lase dracului pe cei „profund zdruncinați”.

Postarea deputatului, care nu a reușit să strângă semnăturile necesare depunerii candidaturii la prezidențiale, a fost interpretată în spațiul public drept intenție de a demisiona din PSD și de a începe un alt proiect politic.  „Concluzia mea, după toți acești ani, este că politica românească este un mare OSPICIU! Dileală totală... Dacă te încăpățânezi să rămâi zdravăn la cap, ai două variante: o lași dracului de politică sau îi lași dracului pe cei profund zdruncinați. Eu nu am de gând să mai consum energie aiurea! Cine vrea să rămână în "cuibul de cuci" - să fie sănătos! Cine vrea să meargă pe drumul oamenilor LIBERI, sănătoși la cap și la inimă - să-mi dea de știre... E timpul pentru ROMÂNIA PROFUNDĂ. De politruci și impostori penibili m-am săturat!”, a scris Pleșoianu pe pagina sa oficială de Facebook.

O altă nemulțumită este Lia Olguța Vasilescu care a afirmat că e surprinsă de reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD și că îi e greu să fie colegă cu el, după ce a atacat cu sete partidul pentru a câștiga alegerile europarlamentare.

„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Cozmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.