Delirul celui care a transformat PNȚCD într-un PSD micuț: Iohannis, președintele vampirilor, i-a mușcat pe Barna și Tăriceanu de gât


Delirul celui care a transformat PNȚCD într-un PSD micuț: Iohannis, președintele vampirilor, i-a mușcat pe Barna și Tăriceanu de gât

Cel care a transformat formațiunea politică istorică PNȚCD într-un PSD micuț, Aurelian Pavelescu, a delirat pe Facebook asemănându-i pe Iohannis și soția sa cu niște vampiri. Pavelescu, pregătit de Halloween, a spus că Barna și Tăriceanu au fost mușcați de președintele Klaus Iohannis, iar astfel au ajuns să susțină Guvernul Orban.

"KLAUS IOHANNIS: PREȘEDINTELE VAMPIRILOR! BARNA ȘI TĂRICEANU AU PRIMIT MUȘCĂTURA FATALĂ! PTIU, DRACE!

I-am văzut astăzi pe Barna și Tăriceanu. Procesul de transformare în susținători ai lui Orban și Iohannis din competitori sau oponenți acerbi, s-a încheiat. Ca în filmele cu vampiri: oameni cumsecade sau luptători împotriva întunericului odată mușcați de gât de vampiri, devin imediat vampiri.

De fapt, Barna și Tăriceanu fuseseră mușcați de demult, de când li se făcuseră dosare penale, și, aș spune, chiar și mai de demult, de când s-au născut: destinați să fie vampiri, adică trădători ai rasei umane. Un moment s-au prefăcut că sunt oameni cumsecade. Barna că ar fi reprezentantul noii generații, cu revoluția ei, Tăriceanu reprezentantul Brătienilor - luptătorul pentru drepturi și libertăți.

Klaus Iohannis, Președintele vampirilor, i-a mai mușcat o dată de gât, iar transformarea a avut loc în câteva zile. De fapt spontan, că are nevoie de ei cu haine de oameni pentru încă un timp.

Klaus Iohannis face parte din clanul vampirilor de când a intermediat vânzări de copii, a furat patrimoniul Grupului Etnic German, câteva case și și-a trecut în CV câteva zeci de dosare penale. Are grad foarte mare în clanul vampirilor, purtător de sceptru. Și Carmen tot vampir, nu știe nimeni dacă înainte de el sau după.

Oare, mai scapă cineva? Se va transforma România și ea într-o patrie a vampirilor? Dacă megeți pe stradă, prin mall-uri, padurile, dealurile sau câmpiile țării, să fiți atenți: mulți au ochii cam ficși și caninii cam mari și ascuțiți, ca moroii din poeziile lui Marin Sorescu! N-ar fi rău să ne uităm chiar și noi, din când în când, în oglindă. Cine știe? Ptiu, drace!", a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.