Pușcăriașul Adrian Năstase, insulte la adresa baronilor din jurul Vioricăi Dăncilă: ȘOBOLANI sau oportuniști! Dezastrul PSD


Pușcăriașul Adrian Năstase, insulte la adresa baronilor din jurul Vioricăi Dăncilă: ȘOBOLANI sau oportuniști! Dezastrul PSD

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase susține, pe blog, că PSD va trece printr-o ”năpârlire”, ceea ce înseamnă că ”mulți oportuniști sau șobolani vor sări din barcă”. Potrivit lui Năstase, pușcăriașul Liviu Dragnea și oamenii care i-au făcut jocurile sunt principalii responsabili pentru umilitorul dezastru al partidului celor trei trandafiri.

”<Avantajul> votului de ieri este ca partidul va trece printr-o <naparlire> necesara. Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca. Chiar si unii din apropierea fostului premier. (...)

O analiza a greselilor comise va fi facuta, fara indoiala. As mentiona, intre altele, configurarea, de catre Dragnea, a listelor PSD pentru parlamentare, liste bazate pe agende de telefon si pe interese clientelare – ceea ce a permis tradari si tranzactionism, lipsa de vointa si de coerenta in parlament”, scrie fostul pușcăriaș pentru fapte de corupție.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.