Dăncilă i-a trimis președintelui propunerile de interimari: ministrul "Star Trek", propus la Educație


Dăncilă i-a trimis președintelui propunerile de interimari: ministrul "Star Trek", propus la Educație

Viorica Dăncilă i-a transmis vineri președintelui Klaus Iohannis propunerile noi de miniștri interimari:

Potrivit G4Media, la Justiție a fost propus Daniel Suciu, la Interne Gabriel Leș, Alexandru Petrescu la parteneriate strategice, iar pentru portofoliul Educației a fost propus Nicolae Hurduc.

Pe lângă propunerile de azi, şeful statului trebuie să mai accepte alţi trei interimari, ca urmare a ieşirii ALDE de la guvernare: Niculae Bădălău -Energie, Radu Oprea - relaţia cu Parlamentul şi Ioan Deneş - Mediu.

Nicolae Hurduc "s-a remarcat" prin mai multe comentarii de-a dreptul halucinate privind originea omului.

„Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, se trage din maimuță. Eu nu accept așa o idee, oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluționistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au niște caracteristici, conștiința și sufletul, iar până într-un punct le vedem la animal”, își expunea teoria în interviu Nicolae Hurduc.

 În trecut, Hurduc a avut și portofoliul Ministerului Cercetării. Fizicianul Cristian Presuă l-a numit la vremea respectivă pe Nicolae Hurduc, "noul ministru Star Trek al cercetării”.

Totodată, despre Alexandru Petrescu, presa scria că ar fi încasat ilegal bonusuri de peste 53.000 de euro, în perioada în care era director general la Poşta Română.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.