Delirul unui vicepreședinte al PSD: Este o conspirație împotriva Rovanei! Nu există niciun motiv pentru a-i respinge candidatura pentru postul de comisar european!


Delirul unui vicepreședinte al PSD: Este o conspirație împotriva Rovanei! Nu există niciun motiv pentru a-i respinge candidatura pentru postul de comisar european!

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a demonstrat că nu a înțeles nimic în legătură cu respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. 

CITIȚI ȘI: Rovana varsă lacrimi de crocodil. Siegfried Mureșan anunță că pesedista a fost respinsă definitiv de Comisia JURI

Pesedistul a acuzat în cadrul unei emisiuni de televiziune că Rovana Plumb a fost respinsă întrucât există o conspirație împotriva ei pusă la cale de europarlamentarii români ai opoziției împreună cu autoritățile române și președintele AEP. Zetea a precizat că nu există motive pentru respingerea candidaturii Rovanei Plumb

"Trebuie să mulțumim lobby-ului făcut de către partidele de opoziție și exportului acestei bătălii interne. (...) Nu se pune problema în cazul Rovanei Plumb să existe vreo suspiciune de corupție. A fost un împrumut. Banii respectivi i-a donat PSD-ului în campania electorală, în cadrul alegerilor europarlamentare. AEP a hotărât să nu ramburseze banii PSD nu pentru că au fost cheltuiți ilegal, ci pentru că nu a semnat trezorierul. Din punctul meu de vedere este o conspirație care se face între autoritățile române și președintele AEP cu reprezentanți ai opoziției din România care fac majoritatea în Parlamentul European, cum sunt de exemplu popularii europeni și europarlamentarii din Renew Europe, pentru ca anumiți candidați să fie politic respinși. Nu există din punctul meu de vedere niciun motiv pentru a respinge candidatura Rovanei Plumb", a declarat Gabriel Zetea.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.