FOTO Olandezul acuzat de crimă a intrat cu mașina într-un camion și a murit


FOTO Olandezul acuzat de crimă a intrat cu mașina într-un camion și a murit

UPDATE

Potrivit autorităților olandeze, suspectul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița a intrat intenționat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc. Totul s-a întâmplat pe o șosea din zona localității Escharen, informează site-ul AD.nl.

Poliția Română a precizat pentru stiripesurse.ro că autoritățile olandeze au informat că suspectul este victima unui accident de circulație: „În urmă cu câteva minute, prin canalul de cooperare polițienească s-a primit un mesaj din partea autorităților olandeze prin care eram informați că suspectul este victima unui accident de circulație”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Autoritățile din Olanda le-au confirmat în urmă cu foarte puțin timp polițiștilor din România că principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis.

Potrivit Digi 24, se pare că suspectul se afla în Olanda și s-a aruncat în fața unui tir. Decesul său este confirmat. Amintim că procurorii anunțau astăzi că l-au pus sub acuzare pe individ pentru infracțiuni foarte grave precum omor, lipsire de libertate și viol. 

În cursul zilei de luni, șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, declarase într-un interviu pentru Digi24.ro că principalul suspect în cazul Mihalea are antecedente penale pentru agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența alcoolului. Cetățeanul olandez are cazier, fapt constat după ce acesta a ajuns la Amsterdam. Cetățeanul olandez ar fi admis că s-a aflat în zonă ca turist, la un prim set de verificări efectuat de poliție, informează g4media.ro

Reiterăm că cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri 18 septembrie. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.