Funcționarii cărora PSD le-a interzis să se uite la emisiunea „România, te iubesc”


Funcționarii cărora PSD le-a interzis să se uite la emisiunea „România, te iubesc”

Jurnalistul Sebastian Oancea publică pe Facebook captura unei conversații cu funcționara unei primării dintr-o comună din Vrancea care îi dezvăluie că primarul PSD al localității le-a interzis angajaților instituției să se mai uite la „România, te iubesc”, amenințând cu concedierea în caz contrar. Femeia mai precizează că situația asta se regăsește la nivelul întregului județ controlat de baronul PSD Marian Oprișan, care spunea recent, neputând să justifice din veniturile personale achiziționarea unei mașini de teren foarte scumpă, că i-ar fi fost făcută cadou de mama sa pensionară.

Jurnalista Paul Herlo (foto sus) de la „România, te iubesc” a fost cea care l-a întrebat pe baronul de Vrancea cum de mama sa, deținătoarea tuturor bunurilor familiei, a ajuns în parteneriate de afaceri cu fostul primar al Constanței Radu Mazăre și fostul președinte CJ Constanța Nicușor Constantinescu, ambii aflați acum la închisoare pentru fapte de corupție.

Paula Herlo: „Cum a ajuns mama dvs să intre în parteneriat cu Radu Mazăre, cu Nicușor Constantinescu, să cumpere acel teren care apare în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu?”

Marian Oprișan: „Am vorbit mai mulți și voiam să ne construim un apartament în Capitală, prin asociere am ajuns, cum vă spun eu. Eu am mai spus-o și public, da? Mama mea sunt eu, da? Ca să nu avem niciun fel de discuții.” Mai multe detalii AICI

Ediția dedicată județului Vrancea și mafiei politice de acolo urmează să fie difuzată în noul sezon al România, te iubesc (Județe la stăpân) care a debutat în 15 septembrie cu investigații în Teleorman și Olt.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.