VIDEO Delirul lui "Genunche" Pop: "Iohannis a condamnat-o la moarte pe Alexandra!"


VIDEO Delirul lui "Genunche" Pop: "Iohannis a condamnat-o la moarte pe Alexandra!"

Delir total în platoul televiziunii fugarului Sebastian Ghiță. Disperat să obțină capital politic de pe urma tragediei de la Caracal, pesedistul Liviu Pop a susținut senin luni seară că președintele Klaus Iohannis este vinovat de moartea Alexandrei.

„Zilele trecute am stat de vorbă cu câțiva tineri români care studiază în Danemarca, tineri între 20 și 25 de ani. M-au intrebat: «Ce face statul român? Ce face președintele?». Nu știam la ce se refera. Si m-au lămurit: O fata de 15 ani a sunat la 112 și a rugat să fie ajutată, să fie salvata. Iar statul român ce-a facut? Nimic! A lăsat-o pe tânăra aceea să moara. Si atunci, întreb și eu, ca tinerii aceia: ce a făcut președintele României ca s-o salveze pe Alexandra? Nimic! N-a mișcat un deget. Practic, a condamnat-o la moarte”, a susținut Liviu Pop.

După ce a demonstrat că nu cunoaște prerogativele președintelui, Pop i-a răspuns unui invitat din studio care i-a amintit că și guvernul avea atribuții în zonă. Scena a deveni de-a dreptul ridicolă cu Pop în rolul de habarnist: „Lăsați Guvernul, că nu Guvernul… Problema e la președinte. El e președintele CSAT, acolo sunt toate instituțiile care au un rol în situații de acest gen. Si STS, și SRI, si…Lăsați Ministerul de Interne! La președinte e problema, a insistat penibilul Pop.

Urmăriți video de la 25:00:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.