A murit sângerosul criminal Robert Mugabe, fost dictator marxist-leninist în Zimbabwe și marionetă a URSS. Toată viața a furat din averea publică


A murit sângerosul criminal Robert Mugabe, fost dictator marxist-leninist în Zimbabwe și marionetă a URSS. Toată viața a furat din averea publică

Politologul și scriitorul Dan Pavel amintește, pe Facebook, că recent răposatul Robert Mugabe (95 ani) – fostul dictator al statului Zimbabwe – a fost un criminal sângeros păpușat de URSS, un marxist-leninist (mare admirator al lui Adolf Hitler) care a săvârșit abuzuri enorme împotriva drepturilor omului.

”A murit Robert Mugabe, despre morți ar trebui să vorbim numai de bine, spun unii. Despre politicienii morți sau vii ar trebui să spunem adevărul sau măcar faptele cunoscute.

Or, aproape nimeni nu arată că revoluționarul Mugabe a fost una dintre marionetele URSS, care folosea mișcările de eliberare antioccidentale. Un marxist-leninist (și admirator al lui Adolf Hitler) care s-a emancipat repede și a devenit dictator, cu multe crime pe conștiință, cu enorme abuzuri împotriva drepturilor omului.

Comunitatea internațională a închis ochii la toate acestea. După zeci de ani drept conducător unic, mereu reales, cariera sa politică s-a terminat doar după presiunea enormă a propriului partid, a parlamentului. La peste 90 de ani, a fost obligat să-și dea demisia (mai tîrziu a susținut că a fost înlăturat prin lovitură de stat) doar după ce a obținut imunitate pentru el și toată familia, precum și importante ”compensații” financiare (deși toată viața a furat din averea publică).

Iar în final, un citat din Mugabe, despre oamenii <albi>:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.