Silviu Dehelean dă de pământ cu Marton Arpad: Instrumentul penalilor a părăsit astăzi Comisia Juridică. Nu îl vom uita!


Silviu Dehelean dă de pământ cu Marton Arpad: Instrumentul penalilor a părăsit astăzi Comisia Juridică. Nu îl vom uita!

Udemeristul Marton Arpad a părăsit astăzi Comisia Juridică, terminându-și misiunea de a lupta cot la cot cu PSD & ALDE pentru distrugerea justiției, scrie deputatul USR, Silviu Dehelean pe pagina sa de Facebook. Deputatul subliniază faptul că Arpad a fost membru în “Comisia Iordache”, cea care a încercat distrugerea DNA și modificarea Codului Penal. Totodată, Arpad “s-a remarcat” prin propunerea de a nu le mai spune penalilor că sunt penali.

“Instrumentul penalilor, Marton Arpad, a părăsit astăzi Comisia Juridică. Misiunea lui s-a încheiat: prin el, UDMR a luptat cot la cot cu PSD și ALDE pentru distrugerea justiției din România. Marton Arpad, colaborator apropiat al lui Iordache, a făcut parte și din celebra „Comisie Iordache”, a încercat modificarea Codului Penal și de Procedură Penală, a încercat distrugerea DNA, a depus amendamente precum „închisoare pentru funcționarii publici dacă se referă la o persoană suspectată sau acuzată ca și cum aceasta ar fi fost condamnată”. El propunea să nu le mai spunem „penali” penalilor. Altfel, riscam închisoare.

Marton Arpad pleacă astăzi la Comisia pentru Cultură. De la justiție la cultură. Nu îl vom uita. Nu vom uita contribuția UDMR la planul lui Dragnea. Ei nu pleacă din politică, nu au renunțat la distrugerea justiției, doar se regrupează”, a scris Silviu Dehelean.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.