Teodorovici "Discotecarul" râvnește la o nouă funcție. Orlando vrea să fie "șefa" femeilor din PSD


Teodorovici "Discotecarul" râvnește la o nouă funcție. Orlando vrea să fie "șefa" femeilor din PSD

Orlando Discotecarul a spus în cadrul conferinței OFSD că intenționează să obțină funcția de "șefă" a femeilor din PSD. Amintim că funcția mult râvnită de Teodorovoci este ocupată de Rovana Plumb. 

"Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur", a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanța, în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD), informează stiripesurse.ro

"Vorbea Rovana de egalitatea de gen. N-o să mă auziți niciodată spunând acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Să nu picați în această capcană politică. Eram în ieri în Argeș și în discuție cu un parimar foarte ferm pe poziție, vehement. Aștia sunt băbrații care iubesc femeile cel mai mult. Ăștia care se dau pe lângă și încearcă să vă cucerească și să vă folosească uneori. Pentru că știm cu toții că bărbații știm că femeie te ridică, femeia te coboară. Asta nu înseamnă că un număr mai mare îți dă mai multe șanse", a mai spus acesta.

Totodată, Teodorovici a mai declarat că Guvernul pregăteşte un program de creştere a natalităţii, de care speră să se ocupe el.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.