TOXIC: Propagandiștii Sputnik l-au ADOPTAT pe dubiosul sinecurist Cumpănașu. Noile mizerii ale unchiului care se cațără pe cadavre


TOXIC: Propagandiștii Sputnik l-au ADOPTAT pe dubiosul sinecurist Cumpănașu. Noile mizerii ale unchiului care se cațără pe cadavre

Propagandiștii de la Sputnik (platforma oficială de dezinformare a Kremlinului) l-au adoptat degrabă pe dubiosul sinecurist Alex Cumpănașu, chiar după ce acesta a găsit de cuviință să își trâmbițeze, joi, intenția de a candida la Cotroceni, prezentându-l pe agresivul, mincinosul și caraghiosul unchi drept un candidat… anti-mafie și anti-sistem, ceea ce este de-a dreptul halucinant.

Aceasta în timp ce, pe pagina sa de Facebook, incalificabilul Alex Cumpănașu revarsă noi aberații și fake news-uri mizerabile, acuzându-i pe toți jurnaliștii care i-au criticat nesimțirea de a se cocoța pe tragedia propriei nepoate că ar fi… agenți ai KGB și GRU.

Simultan însă, propagandiștii Moscovei îi ridică statuie lui Cumpănașu și-l citează masiv, de parcă ar fi vreun far călăuzitor, vreo personalitate, și nu doar un ins puțin spus dubios, un chip putregăios al sistemului corupt, politizat și incapabil, despre studiile căruia, dacă au existat, nu știe nimeni nimic.

Așadar, de reținut această conivență veninoasă – unchiul zbiară că l-ar ”lucra” KGB și GRU, dar în schimb Sputnik îi face o grețoasă campanie electorală.

Vă amintim că lui Alex Cumpănașu i s-a alocat, de la Ministerul de Interne, un jeepan Touareg și pază înarmată (totul plătit din bani publici), doar fiindcă acest caraghios direct interesat a insistat că viața i-ar fi în pericol, deși nu a prezentat nici cel mai infim indiciu, darămite probe, că așa ceva ar fi pe cale să i se întâmple real, și nu în vis.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.