Propagandiștii Sputnik aplaudă grețos candidatura lui Mircea Diaconu: turnătorul Dan Voiculescu și Antena 3 au lansat prezidențiabilul noului USL


Propagandiștii Sputnik aplaudă grețos candidatura lui Mircea Diaconu: turnătorul Dan Voiculescu și Antena 3 au lansat prezidențiabilul noului USL

Anunțul fostului europarlamentar Mircea Diaconu privind candidatura sa la Cotroceni a stârnit veselia bolnăvicioasă a propagandiștilor de la Sputnik, care jubilează caraghios, lăudându-se că ei au anunțat mutarea asta epocală încă din luna iunie, de parcă s-ar face vreo gaură în cer, sau altundeva – în realitate, în iunie, Sputnik nu a făcut altceva decât să preia informații din presa românească pe care să le prezinte mincinos, trunchiat și haotic. 

De asemenea, propagandiștii se dedau unor osanale grețoase adresate fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun și boss al postului de dezinformare Antena 3, care, insistă aceștia, este eminența maronie din spatele candidaturii actorașului Diaconu, care va beneficia de sprijinul unui parteneriat Ponta-Tăriceanu, parteneriat ce presupune că șeful ALDE va renunța, finalmente, la intrarea în cursa pentru Cotroceni.

”Sputnik a anunțat încă din luna iunie potențialul electoral al lui Mircea Diaconu care era, pe atunci, luat în calcul ca și prezidențiabil pentru PSD. Pentru că PSD l-a respins, Diaconu a fost preluat de alte forțe, printre care, la loc de cinste se numără Dan Voiculescu. Acesta visează să își întemeieze micul său USL cu Ponta și Tăriceanu la pachet, scoțându-l în față pe Diaconu ca prezidențiabil. În funcție de scorul obținut de acesta, se va decide dacă alianța Pro România-ALDE are sau nu șanse de reușită”, se veselesc propagandiștii Moscovei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.