News Alert: Suspectul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, VIOLATOR și MOLESTATOR de minore în serie


News Alert: Suspectul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, VIOLATOR și MOLESTATOR de minore în serie

O plângere pentru viol și alte două pentru perversiuni sexuale cu minori au fost depuse, zilele acestea, pe numele sinistrului Gheorghe Dincă, suspect în cazul crimelor din Caracal.

Potrivit unor surse Podul.ro, anchetatorii au aflat despre viol chiar de la Gheorghe Dincă, ulterior aceștia obținând confirmarea femeii (Marinela B) în vârstă de 49 de ani, de loc din Brâncoveni, comună situată în proximitatea Caracalului.

Mărturisirile femeii confirmă profilul unui psihopat sexual agresiv – Gheorghe Dincă a tocmit-o cu ziua ca să-i lucreze în curte (în perioada aprilie-mai), dar, în schimb, a ademenit-o în casă unde a bătut-o și a violat-o. Femeia a declarat că e traumatizată și că i-a fost frică să se ducă la autorități, sau să spună altcuiva.

Potrivit surselor citate, pe numele lui Gheorghe Dincă (ajuns la al cincilea avocat din oficiu) au mai fost depuse două plângeri din partea părinților a două minore, în jurul cărora suspectul ar fi avut compartament necorespunzător. Mai exact, părinții au fost tocmiți cu ziua să lucreze în curtea lui Dincă, în urmă cu ani de zile, în timp ce acesta stătea cu fetițele în casă. Copilele (pe atunci în vârstă de 5, respectiv 10 ani) le-au relatat părinților o serie de aspecte scandaloase, dar aceștia nu le-au crezut până de curând, când a răbufnit cazul privitor la Alexandra și Luiza, care i-au făcut să reconsidere mai vechile semne de întrebare.

De asemenea, având în vedere profilul monstruosului Dincă, criminaliștii nu exclud ca acesta să fi săvârșit mai multe crime.

În timp ce toate indiciile și probele criminaliștilor indică faptul că Gheorghe Dincă este un psihopat în serie solitar, un așa-numit lup singuratic – așa cum sunt, de altfel, 99,9% dintre criminalii în serie, excepțiile neavând tangențe cu traficul de persoane și traficul de organe –, diversioniștii de la Antena 3 (laolaltă cu unchiul Cumpănașu și dubiosul Tonel Pop, fost avocat al unor proxeneți notorii și al PSD, dar și prieten al unor interlopi concitadini cu Dincă) o țin langa cu deja penibila conspirație a așa-zisei rețele care s-ar fi aflat în spatele ororilor de la Caracal, deși NU există nici indicii, și cu atât mai puțin probe pentru a susține așa ceva.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.