Breaking news: Cumpănașu și familia Alexandrei solicită o EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale tinerei. Pentru anchetatori însă, CRIMA e o certitudine


Breaking news: Cumpănașu și familia Alexandrei solicită o EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale tinerei. Pentru anchetatori însă, CRIMA e o certitudine

Familia Alexandrei și Alexandru Cumpănașu solicită, sâmbătă, prin vocea celui din urmă, o expertiză internațională a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei.

”Minunati romani care ne sunteti alaturi, am vorbit cu parintii Alexandrei acum si au fost de acord sa facem o EXPERTIZA INTERNATIONALA a ramasitelor presupuse a fi ale Alexandrei! #112vreausatraiesc. Pentru linistea sufleteasca a familiei si a tuturor si pentru aflarea adevarului. Acum voi continua sa scot la iveala retelele si complicitatile din acest caz!!!!!”, scrie Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

În același timp, surse din anchetă au declarat pentru G4media.ro Gheorghe Dincă ar fi ars cadavrul Alexandrei joi, 25 iulie, după orele 13:00 – 14:00, după ce ar fi ucis-o și s-ar fi întors din oraș, unde i-a aruncat telefonul și cartela. Procesul de ardere ar fi durat 5 – 6 ore, până spre seară. După ce ar fi ars țesuturile, Dincă ar fi pus vaselină pe oase ca să ardă mai repede.

Sursele G4media.ro susțin că Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele în arzătorul improvizat într-un butoi din curte.

De asemenea, anchetatorii iau în calcul și o a treia victima a lui Gheorghe Dincă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.