Relatarea unei jurnaliste: Marius Pieleanu, obsedat sexual. Studentele luau măsuri de precauție pentru a nu-l atrage pe sociologul de casă al PSD


Relatarea unei jurnaliste: Marius Pieleanu, obsedat sexual. Studentele luau măsuri de precauție pentru a nu-l atrage pe sociologul de casă al PSD

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman relatează într-o postare pe Facebook un detaliu până acum neștiut despre sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu

Concret, Carmen Dumitrescu atrage atenția că Marius Pieleanu, în contextul ororii de la Caracal, a criticat autoritățile care nu își fac treaba în domeniul traficului de persoane, în timp ce el este cunoscut la SNSPA drept un profesor obsedat sexual.

"Eu nu pot să cred că Marius Pieleanu, pe care toate fetele din facultatea în care cred că încă mai predă îl cunoșteau drept obsedat sexual și se îmbrăcau nașpa la examene, își puneau ochelari și renunțau la fondul de ten ca să nu atragă obsedatul, vorbea mai devreme, pe un ton acuzator, pe tema autorităților care nu-și fac treaba în domeniul traficului pe persoane.

Băi, deci cum să arăți cu degetul fix pe problema ta, fără să roșești un pic?", scrie Carmen Dumitrescu, fostă studentă la SNSPA, pe Facebook. 

"Confirm. A incercat sa bage in pat tot anul 2000 (fetele) de la SNSPA", comentează un cetățean pe această temă. 

"O da! Așa e! De prin 1992-93 cred! De-aia la el de obicei chiuleam. Era periculos", spune o fostă studentă de la SNSPA. 

Totodată, pe site-ul justitiarul.ro este disponibil un articol intitulat "MARIUS PIELEANU – PORTRET DE OBSEDAT SEXUAL" unde se povestește faptul că "umblă vorba printre studenții de la SNSPA că, într-o tabără politică de pe litoral, Pieleanu chiar ar fi violat o studentă, dar cazul a fost închis rapid, după ce aceasta a fost convinsă să își retragă plângerea".

CITIȚI AICI ARTICOLUL INTEGRAL "MARIUS PIELEANU – PORTRET DE OBSEDAT SEXUAL"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.