Procurorul-șef al DIICOT, făcut K.O. de o reporteră pentru o problemă privind felul în care a gestionat ancheta ororii de la Caracal


Procurorul-șef al DIICOT, făcut K.O. de o reporteră pentru o problemă privind felul în care a gestionat ancheta ororii de la Caracal

Reportera Realitatea TV Ionela Arcanu l-a pus la punct pe Felix Bănilă, procurorul-șef al DIICOT, privind filmările din cazul ororii de la Caracal, presa reușind înaintea instituției să aibă acces la acestea. (puteți consulta AICI filmările) Este vorba despre imaginile cu Gheorghe Dincă în timp ce se afla în oraș, atunci când Alexandra Măceșanu l-a trimis la farmacie ca să-i cumpere un unguent pentru a-i trata rănile provocate de sârmele cu care a fost legată.

Astfel, Felix Bănilă a ținut să felicite presa pentru obținerea filmărilor, dar Ionela Arcanu i-a răspuns tranșant că nu presa este de felicitat, ci procurorul-șef al DIICOT de criticat. 

Redăm dialogul dintre reportera Ionela Arcanu și procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă:

Reporter: Şi imaginile de pe camerele de supraveghere le-aţi ridicat?

Felix Bănilă: Au fost ridicate absolut toate imaginile.

Reporter: Când, înainte sau după ce au apărut la televiziune? Vă spun de ce, pentru că ieri noi de unde am luat imaginile, domnul de acolo ne-a spus public că nimeni nu l-a căutat.

Felix Bănilă: Care domn?

Reporter: Domnul care are camera de supraveghere ale cărei imagini au apărut în presă, unul dintre locuitori.

Felix Bănilă: Vă daţi seama, dacă dvs. aţi ajuns într-o locaţie înaintea noastră sunteţi de felicitat.

Reporter: Sau dvs. de criticat!

Sursa foto: Andrei Pricopie, Epoch Times

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.