A comis George Dincă mai mult de două crime? Jurnalistul George Rîpă pune trei întrebări esențiale


A comis George Dincă mai mult de două crime? Jurnalistul George Rîpă pune trei întrebări esențiale

Jurnalistul George Rîpă pune o serie de întrebări după ce Gheorghe Dincă  şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

CITIȚI ȘI: Oroarea de la Caracal. Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime

Astfel, jurnalistul atrage atenția că este posibil ca Gheorghe Dincă să fi comis mai multe crime de 13 ani încoace, întrucât în această perioadă au dispărut din județul Olt zeci de fetițe. 

Totodată, George Rîpă invocă scenariul potrivit căruia ar putea exista o rețea criminală și întreabă dacă vor fi trași la răspundere reprezentanții instituțiilor care au acționat impardonabil în cazul ororii de la Caracal. 

Redăm postarea jurnalistului George Rîpă:

"Gheorghe Dincă a recunoscut două crime, dar faptele sunt așa:

1. A ridicat garduri de 3 metri care să îl protejeze față de vecini, în urmă cu 13 ani. 
2. În ultimii 13 ani din județ au dispărut zeci de fetițe.

1. Ați înțeles întrebarea.

Dar mai am.

2. Vom avea o rețea sau ne oprim aici?

3. Operatoarea 112, polițiștii, procurorul, vor răspunde penal?", scrie George Rîpă pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.