FOTO. Clanul mafiot NĂSTASE se întoarce la Palatul Victoria. Mezinul haute couture al celui mai corupt premier român îl va consilia pe vicepremierul Fifor


FOTO. Clanul mafiot NĂSTASE se întoarce la Palatul Victoria. Mezinul haute couture al celui mai corupt premier român îl va consilia pe vicepremierul Fifor

Cârpițele de firmă în care pozează pe Facebook, aproape de fiecare dată alături de iubita sa, o botoxată la fel de amatoare ca și el de branduri de lux, costă cam cât venitul mediu lunar al unui român care muncește cinstit, de regulă în zona privată. La numai 26 de ani, fiul cel mic al celui mai corupt politician român post 1989 este nu doar în situația de a și le permite în cantități care nu încap, nici măcar înghesuite, într-un singur dressing, ci de a fi ofertat de partidul pentru care tatăl său este încă reper și model de succes cu funcții la care românii cu expertiză, școliți pe afară, posesori de masterate, doctorate și diplome pe bune nici nu îndrăznesc să aspire.

Mihnea Daniel Năstase a fost numit în funcția de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată, joi, în Monitorul Oficial, relatează Mediafax. Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase să fie numit în această funcție a fost făcută de Mihai Fifor, iar poziția acestuia este neremunerată, mai precizează sursa menționată

Acum doi ani când aflasem că Mihnea Năstase era, la nici 24 de ani, consilier pe la Parlamentul European, postam pe Facebook un mic text în care comparam modestia ținutelor copiilor unuia dintre cei mai bogați și mai influenți oameni ai timpurilor noastre, Bill Gates, și progeniturile stridente ale lui Adrian Năstase: „Paiațele imortalizate în celelalte fotografii sunt fiii unuia dintre cei mai corupți politicieni români, Adrian Năstase, și partenerele lor de viață. Despre AN se spune că ar avea o avere de peste un miliard de euro. Dacă Bill Gates a revoluționat informatica, inventând sisteme și programe pentru calculatoare, folosite azi în întreaga lume, Adelu Nătase a revoluționat corupția în România, făcând din ea politică de stat. A inventat și el ceva ca să-și salveze pielea și să justifice averea amețitoare, acumulată în anii în care a condus România: pe mătușa Tamara Cernasov, posesoare de tablouri valoroase, papirusuri, bijuterii scumpe, toate lăsate moștenire duamnei Dana.

Pe băiatul cel mare al lui Adrian Nătase, Andrei, îl cunoașteți probabil mai bine. Proprietar de cluburi de lux, bodyguardul propriului tată, prieten cu personaje din lumea interlopă și membru PSD, organizația sector 1. La aceeași organizație s-a înscris recent și fratele mai mic Mihnea Daniel. Deși are doar 24 de ani, Mihnea Daniel este deja CONSILIER în cadrul „delegației române socialiste de la Parlamentul European”. Ce consiliere prestează el la Bruxelles gătit în cele mai luxoase branduri nu se prea înțelege, dar, din postările de pe Facebook, observ că are ironii la adresa protestelor #rezist și a Monicăi Macovei, critică infantil politica Angelei Merkel iar, când nu-și etalează ținutele haute couture, călătoriile la business class prin țări europene și insule exotice în compania iubitei pițipoance Corina Corolevschi, face poze patriotice alături de colegii români de la Parlamentul European. Ce vreți mai pesede de atât?!”

La doar câteva zile după încarcerarea lui Liviu Dragnea un nou incident stupefiant - decernarea titlului de Doctor Honoria Causa mafiotului Adrian Năstase de către Universitatea Aurel Vlaicu din Arad - stârnea indignarea opiniei publice. Potrivit presei locale, Năstase nu ar fi putut fi beneficiarul unei asemenea distincții dacă nu s-ar fi intervenit pe linie de partid la Universitate. Artizanii acelei mizerii memorabile par a fi senatorul de Arad Mihai Fifor și apropiata acestuia, o femeie care-l divinizează și-i pregătește torturi aniversare surpriză, Anca Stonescu, controversata șefă a inspectoratului școlar județean. 


Digi24.ro: „Având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, în temeiul art. 29 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1 – Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Art. 2 – Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, arată hotărârea premierului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, șeful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI și a Ramonei Mănescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus în aceeași zi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Mihnea Năstase  s-a înscris în PSD în 2017. La un moment dat, el a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, iar ulterior a fost consilier în cadrul delegației socialiștilor români de la Parlamentul European, acolo unde a lucrat în ultimii patru ani. Mihnea Năstase a făcut Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde și-a dat și doctoratul în filosofie, și are un master la London School of Economics and Political Sciences. A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris, după ce studiile liceale și le-a făcut în Elveția.

Așdar, mezinul Mihnea a rămas fără job la terminarea mandatului european al expesedistului Cătălin Ivan, un rusofil pus pe scandal care a contribuit recent, deplasându-se la fața locului și transmițând mesaje alarmante de acolo, la tensionarea situației de pe Valea Uzului. MAI MULTE DETALII AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.