ALDE, sondaj demn de "Cascadorii râsului". Tăriceanu visează că îi suflă în ceafă lui Iohannis cu o serie de date halucinante


ALDE, sondaj demn de "Cascadorii râsului". Tăriceanu visează că îi suflă în ceafă lui Iohannis cu o serie de date halucinante

ALDE se face de râs cu un sondaj prezentat la Digi24 de Tim Ionescu, cunoscut drept Tudy, privind alegerile prezidențiale în care Tăriceanu ar obține un scor în marja 34-37%, în condițiile în care șeful Senatului a avut un scor de 4% la europarlamentare împreună cu partidul său. 

Sondajul vine cu două scenarii, cel în care Tăriceanu candidează susținut doar de ALDE și cel în care Tăriceanu este candidatul comun al PSD-ALDE-Pro România. În primul caz, Tăriceanu este cotat cu un procentaj în marja 34-35% și în al doilea caz cu 37%, cu doar două procente în spatele lui Klaus Iohannis.

Candidatură comună: Klaus Iohannis - 39% Călin Popescu Tăriceanu - 37% (susţinut de PSD, ALDE şi Pro România) Dan Barna - 19%. De subliniat că în acest caz, cifrele însumate dau un total de 95%. 

Candidaturi separate: Klaus Iohannis - 37% Călin Popescu Tăriceanu - 34-35% Viorica Dăncilă - 19-20% Dan Barna - 17%. În cazul acesta cifrele însumate dau un total de 107-109%. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.