După ce a behăit jenant „Emineeeesccuuuu”, Jandarmeria lovește cu o nouă postare penibilă: „Bocancii ăia munciți nu erau tocmai levănţică şi pin. Deschizi ochii şi nu apuci să zici decât nemuritorul „Da’ ce-am făcut, şefu’?”. Simţi fericirea?”


După ce a behăit jenant „Emineeeesccuuuu”, Jandarmeria lovește cu o nouă postare penibilă: „Bocancii ăia munciți nu erau tocmai levănţică şi pin. Deschizi ochii şi nu apuci să zici decât nemuritorul „Da’ ce-am făcut, şefu’?”. Simţi fericirea?”

Jandarmeria Română s-a remarcat în ultimii doi ani și jumătate, de când e sub bocanc roșu, prin intervenția abominabilă contra populației pașnice de acum aproape un an, gazând și punând în pericol inclusiv copii, și prin postările de o penibilitate memorabilă de pe Facebook, unde brațul armat al PSD a expus o latură artistică patriotică jenantă, o sensibilitate forțată, rigidă ca pulanul din dotare și un simț al umorului abscons ca numerele de indentificare de pe căștile din 10 august, acoperite cu bandă neagră.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pe Facebook, forță represivă care a amendat și abuzat protestatari rezist pe bandă rulantă, pierzând proces după proces cu aceștia: ”Atenție, imagini care-i pot afecta emoțional doar pe cei certați cu legea! 


Este 06:00 dimineața. În uşă se aude o bătaie scurtă. Se mişcă şi tocul. Deschizi tu sau ne ocupăm noi? Clanţa cedează repede şi loveşte peretele. Adio, glet! Adio, decorativa aia scumpă!

Nu e timp de descălţat. Adio şi covor alb! Oricum, bocancii ăia munciți nu erau tocmai levănţică şi pin. Deschizi ochii şi nu apuci să zici decât nemuritorul „Da’ ce-am făcut, şefu’?”.
Simţi fericirea?”

Unui comentariu ironic, în care un utilizator de Facebook întreba dacă „ușa nu ar fi trebuit să se deschidă invers”, responsabilul cu Facebookul al Jandarmeriei încearcă să-i răspundă cu o glumă, dar gluma pur și simplu nu vrea să se întâmple: „Se sperie ușa, vorbește patul, se înmoaie bombardierii... Se întâmplă lucruri stranii când vin băieții.”

VEZI AICI clipul cu EMINEEEEESCUUUU

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.