Ioana Constantin cere demiterea de urgență a ministrului de Interne Carmen Dan: "Au trecut aproape 3 ani de când instituții respectabile sunt terfelite și puse sub control politic de condamnatul Dragnea și sluga lui!"


Ioana Constantin cere demiterea de urgență a ministrului de Interne Carmen Dan: "Au trecut aproape 3 ani de când instituții respectabile sunt terfelite și puse sub control politic de condamnatul Dragnea și sluga lui!"

Ioana Constantin, secretarul adjunct al PMP, cere demiterea de urgență a ministrului de Interne Carmen Dan după ce un polițist a fost ucis de un infractor recidivist. 

"Pentru 10 august, pentru Topoloveni, pentru polițiștii care au fost uciși, pentru umilirea MAI prin incompetență și tupeu, Carmen Dan trebuie demisă azi", subliniază Ioana Constantin. 

Redăm mesajul Ioanei Constantin: 

"Carmen Dan trebuie demisă urgent! 

Doamna Dăncilă, concediați-o pe incompetenta tupeistă de la Interne! Demisia e un act de onoare, iar Carmen Dan a demonstrat deja că nu cunoaște o astfel de valoare.

Încă un polițist a murit, iar reacția ministrului Carmen Dan este „se întâmplă și astfel de tragedii”. Încă de când a fost ucis, cu zeci de lovituri de cuțit, polițistul din Suceava, Carmen Dan a promis că polițiștii vor primi veste antiglonț și echipamente moderne. Acum, vedem cazul de la Timiș, când încă un om a murit, când încă un polițist a fost ucis, vedem incompetența și tupeul celei care a pus sub control politic Jandarmeria, a ordonat și ascuns abuzuri de nepermis într-un stat democratic. Poliția Română este subfinanțată, iar cei care ar trebui să asigure siguranța cetățenilor se află de multe ori în imposibilitatea de a-și asigura propria securitate în lipsa dotărilor moderne. Vestele antiglonț lipsesc. Finanțarea corespunzătoare lipsește. Dotările moderne lipsesc.

Au trecut aproape 3 ani de când instituții respectabile sunt terfelite și puse sub control politic de condamnatul Dragnea și sluga lui Carmen. Pe 10 august, românii de acasă și din Diaspora au fost bătuți, ținuți sub rafale de gaze lacrimogene, fugăriți pe străzi. Încă din noaptea de 10 august, Carmen Dan trebuia să plece din funcție.

Pentru 10 august, pentru Topoloveni, pentru polițiștii care au fost uciși, pentru umilirea MAI prin incompetență și tupeu, Carmen Dan trebuie demisă azi", precizează Ioana Constantin.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.