VIDEO de senzație! Actorul Șerban Pavlu cheamă inedit românii la vot: "Du-te și alege-l pe ăla care ți se pare mai puțin prost că dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"


VIDEO de senzație! Actorul Șerban Pavlu cheamă inedit românii la vot: "Du-te și alege-l pe ăla care ți se pare mai puțin prost că dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști"

Actorul Șerban Pavlu, personajul principal din serialul Umbre, a realizat un produs video în care critică atitudinea românilor care postează imagini de genul „meme” și texte lungi despre situația politică din România, despre actualul Guvern PSD și nu merg la vot. 

Clasică. Eu am râs mult și la aia cu Viorica lângă Ironman, poziție de zbor cu flacăra când iese din cur. Excelentă! Chiar stau și mă gândesc cât de afectați trebuie să fie ăștia când se trezesc așa tăvăliți pe net. Cum le crapă obrazul de rușine și nu mai ies din casă câteva zile. Îți dai seama, datorită acestor meme-uri, câteva zeci de ordonanțe și de grațieri au fost întârziate cel puțin cu câteva zile. Aaa, plus că, indiferent ce se întâmplă și cine iese la alegeri, noi dăm bine pe Facebook. Eu nu mai pot, frate! Nu mai pot! Sunt 30 de ani de la Revoluție și noi suntem conduși de niște troglodiți, care vorbesc mai prost decât Iliescu și fură mai pe față ca Năstase.

Cum e posibil? Cum e posibil așa ceva? Eu ce pot să le zic copiilor mei, dacă peste 10 ani mă întreabă: Alo! Tata! Ce ai făcut când Dragnea a spus că pe el și dacă îl condamnă nu se pune? Hm? Ce-ai făcut tu ca să nu ne întoarcem din nou în bezna minții și în izolarea aia de pe vremea lui Ceaușescu? Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mișto! Am făcut meme pe Facebook! Am făcut un mișto de ne-am căcat pe noi de râs! N-ai cu cine, bă! N-ai cu cine! Uite pe ăla cât de strâmb e! Uite-o pe aia ce scrie! Uite-l pe ăla ce a scris pe net! Și pe urmă vin băieții din Teleorman și o pun pe analfabeta aia la Palatul Victoria. Bă, pe aia o aduce în fiecare dimineață o mașină cu șofer la Guvern  și portarul îi deschide ușa: Poftiți, vă rog! Intrați și conduceți Guvernul României! Vi se pare ok? V-ați obișnuit și vi se pare normal? N-ai pe cine? Ce vrei, să te îndrăgostești de un candidat? Vrei să îl iei de nevastă? Gândește cu capul tău! Du-te și alege-l pe ăla care ți se pare mai puțin prost că dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști. Și pe urmă să avem timp până la următoarele alegeri să ieșim în Piață. Să facem unicorni din luminițe și meme pe Facebook, a spus actorul.

Videoclipul a fost publicat de Andu Radu, editor de film, cu descrierea #gatacugluma.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.