Dragnea își iese din pepeni când vine vorba de Iași! „Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle și să țipe”


Dragnea își iese din pepeni când vine vorba de Iași! „Să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle și să țipe”

Întrebat despre prezența premierului Viorica Dăncilă la evenimentul PSD din 9 mai de la Iași, la care a fost anunțată și participarea lui, Liviu Dragnea s-a tensionat spunând că manifestarea "se va organiza chiar dacă nu vine doamna premier".

În ce privește contramanifestațiile anunțate la mitingul la care reprezentanții PSD au anunțat participarea a peste 40.000 de membri și simpatizanți de partid, Dragnea a răspuns sec: "foarte bine".

"Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestatii și sâmbătă*. Dacă așa vor să se joace în campanie, atunci așa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să țipe. Putem să lăsăm și noi oamenii noștri nervoși să facă o contramanifestație. Nu mă aștept să înțeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are", a mai spus Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis ar trebui să înceapă, sâmbătă, la Iași, campania pentru referendum, urmând să participe la mitingurile electorale organizate de PNL. Potrivit unei informații publicate însă azi de g4media, premierul de paie de la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă, a precizat că o ordonanţa de urgenţă care îi interzice președintelui României să se implice în campania pentru referendum și care crește cvorumul necesar validării consultării populare va fi adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, ea precizând încă nu a citit proiectul de act normativ și nici nu a fost stabilită forma finală a acestuia. Mai multe detalii pe g4media.ro

Citește și: DRAGNEA se leapădă de fanfara mortuară și resuscitează Cenaclul Flacăra pentru a doua venire la IAȘI. Antipesediștii din toate colțurile țării se organizează pentru a-l pune pe șeful mafiei din nou pe fugă. „Ne apărăm orașul și Moldova!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.